ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Κρουαζιέρες με όργια, αλκοόλ και ναρκωτικά

26χρονος που δούλευε σε κρουαζιερόπλοια αποκάλυψε τα kinky όργια με ναρκωτικά και αλκοόλ που γίνονται στα ταξίδια, με πρωταγωνιστές...
επιβάτες και πλήρωμα

Πριβέ όργια, αλκοόλ και ναρκωτικά προσφέρουν κρουαζιερόπλοια σε καυτές, αμαρτωλές πλοηγήσεις με ούριο άνεμο και ανεβασμένη διάθεση, προς τέρψιν των επιβατών, όπως αποκαλύπτει πρώην ψυχαγωγός-γυμναστής πολύ διάσημης εταιρίας κρουαζιερόπλοιων.

Υπάρχουν κρουαζιέρες και κρουαζιέρες. Πολλών ημερών ή λίγων, με κρουαζιερόπλοια που πιάνουν σε πολλά λιμάνια ή έχουν λίγους σταθμούς, υπερατλαντικές ή τοπικές. Αν στον νου σας έρχονται ρομαντικές εικόνες από το «Πλοίο της Αγάπης», ένας πρώην ναυτιλλόμενος έρχεται να ρίξει φως στο τι σημαίνει αναψυχή σε ένα κρουαζιερόπλοιο αλλά και τι διαδραματίζεται στα χαμηλά καταστρώματα, αφότου ακουστεί το «βίρα τις άγκυρες».

Ο 26χρονος Πολ Χάιατ, ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί για λόγους εργασιακής ασφάλειας, εργάστηκε για δύο χρόνια ως γυμναστής και ψυχαγωγός σε κρουαζιερόπλοια μεγάλης αλυσίδας στην Καραϊβική, όπου πήρε και το βάπτισμα του πυρός. Μιλώντας για την εμπειρία του, τα χαρακτηρίζει φυτώρια οργίων, όπου το ποτό βασιλεύει και τα ναρκωτικά είναι στην ημερήσια διάταξη στο «πλεούμενο μπουντρούμι του σεξ».

Το πρώτο βήμα γινόταν συνήθως από τις επιβάτισσες ή τους επιβάτες και ο ίδιος δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να δοκιμάσει ό,τι του προσφερόταν, καθώς δούλευε για την εμπειρία, οπότε πάσα εμπειρία... καλοδεχούμενη. «Συνέβαινε συνέχεια» για τους περισσότερους εφήμερους εργαζομένους στα πλοία, στα κρυφά πάντα, καθώς απαγορευόταν να αναπτύσσουν στενές επαφές με τους επιβάτες.

«Μπουντρούμια του σεξ»
Ο Πολ, εκτός από σεξ με επιβάτες, ομολόγησε επίσης ότι σε λιμάνια κατέβαινε και αγόραζε μαριχουάνα και LSD, τα οποία ανέβαζε μαζί του στο κρουαζιερόπλοιο. Μπορεί το πλήρωμα να έψαχνε τις τσάντες όλων όσοι ανέβαιναν στο πλοίο, αλλά το LSD ήταν απλό να το κρύψει, όπως και την κάνναβη μέσα στο παντελόνι του.

Οπως και στην καμπίνα του, στην οποία, χωρίς παράθυρα καθώς ήταν, στα κατώτερα επίπεδα του πλοίου, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ήταν εύκολο να κρύψει όχι μόνο τα ναρκωτικά, αλλά και να φιλοξενήσει κάθε επιβάτισσα που ήθελε να περάσει μαζί του κάποιες ώρες χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Ο Χάιατ παραδέχεται ότι έκανε σεξ με πέντε επιβάτισσες, αντίθετα από συναδέλφους του που άφησαν να εννοηθεί ότι το έκαναν πολύ περισσότερες φορές. Οι επαγγελματίες ναυτικοί, οι εργαζόμενοι καριέρας και κάποιοι δεσμευμένοι είχαν όρια και «έπαιζαν» με μεγαλύτερη ασφάλεια και δεν έπαιρναν ναρκωτικά.

Ολοκληρώνοντας τις αποκαλύψεις του, ο Χάιατ λέει ότι βίωσε και όργια με επιβάτες, αλκοόλ και ναρκωτικά, καθώς σε μια κρουαζιέρα τσάρτερ με swingers το μπαρ μετατρεπόταν για χάρη τους σε αυτοσχέδιο «μπουντρούμι σεξ», όπου, παρότι εκείνος δεν συμμετείχε, ήταν εκεί μαζί με ένα κρανιοχειρουργό και έναν διευθυντή νοσοκομείου ντυμένους με στολές dominatrix και σκλάβου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: