ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Φρίκη: Γερμανίδα διαμέλησε το σύντροφό της με δισκοπρίονο την ώρα που έκαναν έρωτα!

Φαντάζει βγαλμένο από ταινία τρόμου, αλλά οι κατηγορίες είναι σαφείς: μια γυναίκα έδεσε τον ερωτικό της σύντροφο στο κρεβάτι, στο πλαίσιο σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού, και...
στη συνέχεια πήρε ένα δισκοπρίονο και τον κομμάτιασε, κόβοντας του το κεφάλι στο τέλος!

Η δίκη της 32χρονης Γερμανίδας κατηγορούμενης Γκάμπι Π. άρχισε στο Μόναχο αυτήν την εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι το έγκλημα διαπράχθηκε το 2008. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σύμφωνα με τη δικογραφία, η κατηγορούμενη με τη βοήθεια δύο φίλων της έθαψε το διαμελισμένο πτώμα στον κήπο του σπιτιού της.

Στην πραγματικότητα το έγκλημα αποκαλύφθηκε μόλις πέρσι, όταν ένας γνωστός της κατηγορούμενης πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την πράξη της. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι ο γυναίκα επί σχεδόν ένα χρόνο κρατούσε τα κομμάτια του πτώματος στη σοφίτα του σπιτιού της προτού αυτή και ο νέος εραστής της μαζί με γνωστό τους έθαψαν το πτώμα.

Κατά τα φαινόμενα, αιτία της φρικιαστικής αυτής δολοφονίας ήταν η καταπίεση που υφίστατο η γυναίκα από τον σύντροφό της, ο οποίος, κατά την ίδια, την ταπείνωνε και την υποχρέωνε να συμμετέχει σε αρρωστημένες σεξουαλικές πρακτικές. Σύμφωνα με πληροφορίες, της δολοφονίας είχε προηγηθεί άγριος τσακωμός, ενώ φαίνεται ότι η γυναίκα κάλεσε το θύμα της και το έριξε στο κρεβάτι έχοντας ήδη πάρει απόφαση να το σκοτώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: