ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

«ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ»…..στο κατάμεστο «KREMLINO»!

Η Ζωή Τηγανούρια και ο Χρήστος Παπαδόπουλος μάγεψαν το κοινό στην πιο ευδιάθετη, αισιόδοξη και γεμάτη εκπλήξεις παράσταση όπου οι δύο καλλιτέχνες...
έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Μαζί τους και μία ομάδα εκπληκτικών ερμηνευτών και εξαιρετικών χορογράφων. Θάνος Πολύδωρας, Πολυτίμη και Πελαγία σε ρεπερτόριο από τη ρετρό εποχή και τον ελληνικό κινηματογράφο, με βίντεο να πλαισιώνουν τις υπέροχες φωνές τους και το "Last Tango byZoe" του οποίου το Remix από τον γνωστό dj Tasos Pilarinos έχει ήδη κάνει πάταγο.

Συγκινητική ήταν η παρουσία της Υακίνθης Λάγιου να ερμηνεύει το «Τι Πάθος» του Δημήτρη Λάγιου και κόρη γλυκιά για τη Νίκη στη Σαμοθράκης.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ηθοποιός Πολυτίμη μας καθήλωσε με την αισθαντική της φωνή και την θεατρική της σκηνική παρουσία όταν παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι «Όνειρα Κομμάτια» σε σύνθεση της Ζωής Τηγανούρια και στίχους Μαρκέλλας Σελιανίτου από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κάθε τέλος, μια αρχή…» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, ενώ μοναδική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η ερμηνεία της στο «This is a man’sworld» προς τιμήν του αξέχαστου καλλιτέχνη James Brown με τον οποίο η Ζωή Τηγανούρια είχε στο παρελθόν συνεργαστεί. Αλλά και την «Ουρανόεσσα», γραμμένο για το βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα… με την υπέροχη χορογραφία της Αλίκης Μαυροειδή.

Ακούστηκε επίσης το ‘’Avec toi Zoe Feat In Grid η πανευρωπαϊκή επιτυχία της Ζωής Τηγανούρια με φόντο το υπέροχο video clip…Ο Θάνος Πολύδωρας ερμήνευσε το τραγούδι τίτλων του σήριαλ, το "Δυο Χείλη Κατακόκκινα" και η ανερχόμενη ερμηνεύτρια Πελαγία ερμήνευσε τραγούδια από τη σειρά "Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο", του οποίου το soundtrack έχει συνθέσει η Ζωή Τηγανούρια.

Έκπληξη προκάλεσε η εμφάνιση του Χρήστου Παπαδόπουλου με το ορχηστρικό κομμάτι του Μανώλη Χιώτη που έπαιξαν μαζί με τη Ζωή Τηγανούρια και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό το οποίο διασκέδασε με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Χρήστου Παπαδόπουλου.

Η παράσταση έκλεισε νοσταλγικά με το Υπέροχο τραγούδι ‘’Σβήσε το φως να κοιμηθούμε ‘’ όπου ερμηνευτές, χορευτές, μουσικοί και κοινό έγιναν όλοι ‘’ένα’’ σιγοτραγουδώντας μέχρι το φως να σβήσει… για να ανάψει και πάλι για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την πρώτη παράσταση, την προσεχή Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο «KREMLINΟ».

Πειραιάς, (Καραϊσκου 119) και ώρα 21:30, για μία μόνο παράσταση!








Κρατήσεις: 210 4100010
Είσοδος:
12 € με μπύρα/κρασί
10 € φοιτητικό/ανέργων

Καλλιτεχνική/Σκηνοθετική Επιμέλεια παράστασης: Ζωή Τηγανούρια
Διεύθυνση ορχήστρας/Πιάνο: Σταμάτης Χρήστου
Ακορντεόν: Ζωή Τηγανούρια
Μπουζούκι: Χρήστος Παπαδόπουλος
Βιολί: Ιάσονας Κτενάς
Ηλ. Μπάσο: Γιώργος Πολίτης
Κρουστά: Στέλιος Γενεράλης
Επιμέλεια βίντεο: Νίκη Φουσκετάκη
Φωτισμός: Φώτης Ρίτσαρντ Κοκαβέσης
Μακιγιάζ: Σοφία Καραβασίλη

Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στο:
Facebook
Twitter
Youtube Official Channel
Google+ Official Page
Instagram
Youtube Fans Channel
Google+ Fans Page
Zoe's Official Website

Δεν υπάρχουν σχόλια: