ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Κάντε αυτό το κόλπο και φτιάξτε την οθόνη του κινητού σας (Photos)

Οι συμβουλές σχετικά με τα θέματα της καθημερινής ζωής είναι σχεδόν πάντα χρήσιμες. Οι άνθρωποι αποκτούν εμπειρία κάνοντας απλά και πιο σύνθετα πράγματα, με αποτέλεσμα να...
ανακαλύπτουν τρόπους ώστε να κάνουν ευκολότερη τη ζωή τους.

Kάνοντας το κρέας ακόμη πιο νόστιμο
​Μερικά από τα πιο νόστιμα πιάτα γίνονται με κιμά. Αν τον μαρινάρετε και τον τοποθετήσετε στο ψυγείο, θα διαπιστώσετε πως είναι ακόμη νοστιμότερος.

Aπαλλαγείτε από τον πονόλαιμο

Αν πιείτε ζεστό γάλα με κάρδαμο, κάθε φλεγμονή και πονόλαιμος θα εξαφανιστεί γρηγορότερα.

Ξεκινήστε εύκολα μια φωτιά
Αν χρειαστεί να ανάψετε γρήγορα φωτιά, να θυμάστε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πατατάκια. Καίγονται καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ελαφρύτερο ρευστό και λειτουργούν ακόμη κι αν τα ξύλα είναι υγρά.

Ηρεμήστε γρήγορα τον εαυτό σαςΑν χρειαστεί να ηρεμήσετε γρήγορα, πιέστε με τον αντίχειρα, το σημείο ανάμεσα στη μύτη και τα χείλη σας, για 3 δευτερόλεπτα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ακόμη κι αν πιστεύετε πως πάθατε νευρικό κλονισμό.

Βράστε γρηγορότερα τις πατάτεςΟι πατάτες θα βράσουν πιο γρήγορα αν προσθέσετε λίγο βούτυρο στην κατσαρόλα.

Ελέγξτε πόσο φρέσκο είναι ένα αβγό

Αν τοποθετήσετε μέσα σε κρύο νερό ένα αβγό και βυθιστεί εντελώς, τότε είναι φρέσκο. Όσα δεν είναι τόσο φρέσκα, θα επιπλεύσουν στην επιφάνεια.

Προστατέψτε το κινητό σας
Η οθόνη του κινητού μπορεί να γδαρθεί πολύ εύκολα αν δεν έχετε την προστατευτική μεμβράνη. Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα πανί και τρίψτε προσεκτικά τις γρατσουνιές. Αφαιρέστε την υπόλοιπη οδοντόκρεμα και αφήστε την οθόνη ξηρή.

Πηγή: athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: