ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Cesur ve Guzel-ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδια 1 - 10 (περιγραφή-τρέιλερ)

ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 1

antenna.gr

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τζεσούρ οδηγεί σε έναν επαρχιακό δρόμο όταν ξαφνικά μια κοπέλα εμφανίζεται πάνω σ’ ένα άλογο που τρέχει ανεξέλεγκτο προς το γκρεμό. Ο Τζεσούρ τρέχει με το αυτοκίνητό του παράλληλα με το άλογο, προσπαθώντας να βοηθήσει την κοπέλα. Λίγο προτού φτάσει στο γκρεμό, το άλογο στρίβει μαζί με το αυτοκίνητο και ο Τζεσούρ πηδά πάνω του, πέφτοντας στο έδαφος μαζί της. Έτσι, ο Τζεσούρ και η Σουχάν έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο για πρώτη φορά. Η Σουχάν προσκαλεί τον Τζεσούρ στο σπίτι της για να τον ευχαριστήσει που της έσωσε τη ζωή. 
Εκείνος τότε ανακαλύπτει ότι η Σουχάν είναι κόρη του Ταχσίν Κορλουντάγ, του ανθρώπου που ευθύνεται για την οικογενειακή του δυστυχία. Πίσω από το παραλίγο μοιραίο ατύχημα της Σουχάν, κρύβεται η νύφη της, η Τζαχιντέ, η οποία παρακολούθησε με τα κιάλια της ολόκληρο το συμβάν. 


Ο Τζεσούρ, αφού επισκευάζει το αυτοκίνητό του και φροντίζει το πληγωμένο άλογο της Σουχάν, αποφασίζει να το πάρει στη φάρμα του μέχρι να γίνει καλά. Όταν ο Ταχσίν Κορλουντάγ επιστρέφει από ένα επαγγελματικό ταξίδι και μαθαίνει από τον γιο του, τον Κορχάν, ότι πούλησε ένα άγονο κτήμα δίπλα στη φάρμα τους, γίνεται έξαλλος. Ο αγοραστής δεν είναι άλλος από τον Τζεσούρ, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον Ταχσίν Κορλουντάγ…







ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 2
ΥΠΟΘΕΣΗ: Σε μια συζήτηση με τον Κορχάν και τον Μπουλέντ, η Τζαχιντέ περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή του ατυχήματος της Σουχάν και την παρέμβαση του Τζεσούρ, σαν να βρισκόταν εκεί. Η Σουχάν σκέφτεται συνεχώς τον Τζεσούρ και αποφασίζει να τον επισκεφτεί στο σπίτι του. Εκείνος λείπει, όμως βρίσκει εκεί το άλογό της πληγωμένο. Επιστρέφοντας, ο Τζεσούρ της λέει ψέματα για τον τραυματισμό του αλόγου κι εκείνη γίνεται έξαλλη.

Ο Ταχσίν Κορλουντάγ απολύει τον Κεμάλ, τον ιπποκόμο και μνηστήρα της Σιρίν, κατηγορώντας τον για το ατύχημα της Σουχάν. Εκείνος πηγαίνει στον Τζεσούρ, ο οποίος του δείχνει το αγκαθωτό σύρμα που βρήκε κάτω από τη σέλλα του αλόγου και του λέει ότι κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει τη Σουχάν. Ο Τζεσούρ προσλαμβάνει τον Κεμάλ, προκειμένου να παίρνει πληροφορίες για την οικογένεια των Κορλουντάγ. Στο μεταξύ, ο Ταχσίν Κορλουντάγ προσπαθεί να ακυρώσει την αγορά του κτήματος από τον Τζεσούρ, αλλά ο δικηγόρος του τού λέει ότι αυτό είναι αδύνατο, καθώς η αγοραπωλησία ήταν απόλυτα νόμιμη.






ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 3
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Τζαχιντέ συναντιέται κρυφά με τη Χούλια για να της δώσει το τεστ εγκυμοσύνης. Αργότερα , η Τζαχιντέ ανακοινώνει στον Κορχάν ότι είναι έγκυος, δείχνοντάς του το τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο όμως ανήκει στη Χούλια. Όταν ο Κορχάν ανακοινώνει στην οικογένεια το νέο της εγκυμοσύνης, ο Ταχσίν Κορλουντάγ γιορτάσει το γεγονός με σαμπάνια και πυροτεχνήματα στον κήπο του σπιτιού. 
Η Σουχάν βλέπει μια φωτογραφία του Τζεσούρ και της Μπανού στο διαδίκτυο και απογοητεύεται. Στο μεταξύ, η Τζαχιντέ φροντίζει τη Χούλια, λέγοντάς της ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για τίποτα στη ζωή της, μόνο να προσέχει το μωρό που κυοφορεί. 

Ο Ταχσίν Κορλουντάγ συνεχίζει τις προσπάθειές του να ακυρώσει την αγορά του κτήματος από τον Τζεσούρ ενώ ο τελευταίος εμφανίζεται στο πάρτι των γενεθλίων του πρώτου. Ο Μπουλέντ κάνει πρόταση γάμου στη Σουχάν, η οποία την απορρίπτει. Μετά από τα συμβάντα στο πάρτι, ο Ταχσίν Κορλουντάγ επισκέπτεται τον Τζεσούρ και ενώ συζητούν, ο Μπουλέντ φτάνει μεθυσμένος και βάζει φωτιά στο σπίτι του Τζεσούρ αφού κλειδώνει πρώτα την πόρτα.






ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 4
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τζεσούρ, σώζοντας τον Ταχσίν Κορλουντάγ από τη φωτιά, καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να μπει στο σπίτι του. Ο Ταχσίν θεωρεί ότι του χρωστά τη ζωή του και αποφασίζει να παραμερίσει όλες τις διαφορές τους. Κατηγορεί αρχικά τον Κεμάλ για τη φωτιά, ο οποίος τελικά αθωώνεται. 

Στο μεταξύ, η Τζαχιντέ βλέπει ένα κάψιμο στο χέρι του Μπουλέντ και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τον αναγκάζει να της πει όλη την αλήθεια . Η παρουσία του Τζεσούρ μέσα στο σπίτι των Κορλουντάγ, φέρνει σε αμηχανία την οικογένεια και κυρίως τη Σουχάν. Η Τζαχιντέ προσφέρει πλέον μια άνετη ζωή στη Χούλια για χάρη του παιδιού, αλλά η αυτή δεν μπορεί να ξεφύγει από την άστατη ζωή της .Η εμφάνιση της Μπανού στο κτήμα για να δει τον δήθεν αγαπημένο της, θα ταράξει τη Σουχάν η οποία θα αρχίσει σιγά-σιγά να αισθάνεται τα μικρά τσιμπήματα της ζήλιας.





ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 5
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Τζαχιντέ επισκέπτεται τη Χούλια και, καθώς αντιλαμβάνεται ότι είχε περάσει τη νύχτα με κάποιον άντρα, γίνεται έξαλλη μαζί της. Αποφασίζει να την ελέγχει πλέον συνεχώς, τοποθετώντας κάμερες στο σπίτι και κάνοντας βιντεοκλήσεις. Καθώς η Τζαχιντέ βρίσκεται συνεχώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι, ο Κορχάν αρχίζει να την υποψιάζεται. 
Ο Κεμάλ δείχνει το σπασμένο μπουκάλι με το αίμα στον Τζεσούρ, ο οποίος προσπαθεί να ερευνήσει το θέμα. 

Όταν όμως η Σιρίν μιλά στη Σουχάν για το σπασμένο μπουκάλι, η Τζαχιντέ κρυφακούει και αργότερα βρίσκει το μπουκάλι και καθαρίζει το αίμα, προκειμένου να προστατεύσει τον Μπουλέντ. Κάθε μέρα που περνά στο σπίτι των Κορλουντάγ, ο Τζεσούρ νιώθει το μίσος να φουντώνει μέσα του όλο και περισσότερο βλέποντας τα κειμήλια της οικογένειάς του κρεμασμένα στους τοίχους και ακούγοντας τον Ταχσίν να μιλά για τη ζωή του, η οποία στην ουσία είναι η ζωή που έκλεψε από τον πατέρα τού Τζεσούρ. 

Η Μιχριμπάν, η μητέρα του Μπουλέντ, δέχεται ένα δώρο σε ένα κουτί με την κάρτα του Ταχσίν Κορλουντάγ. Όμως, αυτό το κουτί κρύβει μια δυσαρεστη έκπληξη που θα την εξαγριώσει.






ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 6
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Σουχάν με τον Μπουλέντ πηγαίνουν για φαγητό σε ένα εστιατόριο και ο Τζεσούρ αποφασίζει να πάει κι εκείνος, προσπαθώντας να προσελκύσει την προσοχή της. Η Σουχάν αναρωτιέται ποιος πραγματικά είναι ο Τζεσούρ και αποφασίζει να μάθει γι’ αυτόν. Όταν εκείνος της λέει ότι θα φύγει για λίγο από την πόλη, εκείνη αποφασίζει να τον ακολουθήσει κρυφά, μην γνωρίζοντας ότι στην ουσία πέφτει στην παγίδα που της έχει στήσει ο ίδιος. Ακολουθώντας τα ίχνη που αφήνει πίσω του, οδηγείται στο σπίτι που φαίνεται ότι μένει στην Κωνσταντινούπολη. Όταν ο Τζεσούρ της ανοίγει την πόρτα, η Σουχάν βλέπει έκπληκτη ότι δεν είναι μόνος στο σπίτι, καθώς εκεί βρίσκεται η Μπανού μαζί με ένα μικρό παιδί.Στο μεταξύ, ο Κορχάν επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει τη Τζαχιντέ να μιλά με κάποιον στο τηλέφωνο. Θεωρώντας το τηλεφώνημα ύποπτο, της παίρνει το τηλέφωνο από το χέρι. Στην προσπάθειά της να το πάρει πίσω, εκείνη γλιστρά και πέφτει κάτω. Καθώς την πηγαίνουν στο νοσοκομείο, η Τζαχιντέ φοβάται ότι το μυστικό της θα αποκαλυφθεί.






ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 7
ΥΠΟΘΕΣΗ: Στην Κωνσταντινούπολη, η Σουχάν πληροφορείται από τη Μπανού την ιστορία της οικογένειας του Τζεσούρ, για το θάνατο του πατέρα του και την ασθένεια της μητέρας του. Στο νοσοκομείο, η Τζαχιντέ προσπαθεί να πείσει τον γιατρό να μην αποκαλύψει στην οικογένειά της ότι δεν είναι έγκυος, λέγοντάς του ότι έχει βρει μια παρένθετη μητέρα. Καθώς ο γιατρός της λέει ότι δεν μπορεί να πει ψέματα, εκείνη τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει τα χρέη που έχει δημιουργήσει από τον τζόγο. 

Στο μεταξύ, ο Κορχάν κάνει επανάκληση του τελευταίου αριθμού που κάλεσε από το τηλέφωνό της η Τζαχιντέ και μιλά με τη Χούλια, η οποία προσποιείται ότι είναι η νοσοκόμα της Τζαχιντέ. Ο Τζεσούρ πηγαίνει με τη Σουχάν σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Στη διάρκεια του δείπνου, η Σουχάν μιλά για την παιδική της ηλικία, τις αναμνήσεις και τους γονείς της. Όταν πηγαίνουν στο σπίτι της Σουχάν, ο Τζεσούρ βλέπει ένα πορτραίτο του παππού και της γιαγιάς της Σουχάν, κι εκείνη του αφηγείται την ιστορία τους και πώς πέθαναν. Στην ουσία, πρόκειται για την ιστορία του παππού και της γιαγιάς του Τζεσούρ. Ο Ταχσίν Κορλουντάγ βρίσκει τον Κορχάν μεθυσμένο και τσακώνεται μαζί του. Ο γιος του λέει ότι γνωρίζει ποια είναι πραγματικά η οικογένειά του και ότι η ιστορία με τους πίνακες και την πυρκαγιά είναι ψεύτικη.






ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 8
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Χούλια επισκέπτεται τη Τζαχιντέ στο νοσοκομείο και ο γιατρός της κάνει εξετάσεις. Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, η Χούλια συναντιέται με τον Μπουλέντ και προσποιούνται ότι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Όταν ο Ταχσίν Κορλουντάγ ακούει την καρδιά του μωρού, αισθάνεται περήφανος που θα αποκτήσει εγγόνι.
Ο Κορχάν αποκαθιστά τη σχέση του με τη Τζαχιντέ, την οποία είχε κατηγορήσει ότι φλέρταρε με κάποιον άλλον άντρα. Στο μεταξύ, η Μπανού λέει στον Τζεσούρ ότι της έχει λείψει και ότι δεν έπαψε να τον αγαπά, όμως εκείνος της απαντά ότι τώρα είναι απλώς καλοί φίλοι. Ο Ταχσίν Κορλουντάγ καταγγέλλει την Μιχριμπάν για την υπόθεση του σπιτιού της Ανταλέτ. 
Η Σουχάν ζητά από τον πατέρα της να σταματήσει να ασχολείται με τη Μιχριμπάν. Η διένεξη του Ταχσίν και της Μιχριμπάν θα έχει αντίκτυπο στην προσωπική και την επαγγελματική σχέση του Μπουλέντ και της Σουχάν. Ο Τζεσούρ αποφασίζει να φύγει από το σπίτι των Κορλουντάγ και να συνεχίσει τη δουλειά του από το ξενοδοχείο στην πόλη. 
Ο γιατρός της Τζαχιντέ βρίσκεται νεκρός στο δάσος και η αστυνομία βρίσκει στο αυτοκίνητο το CD με τις εξετάσεις του μωρού με το όνομα της Χούλια γραμμένο πάνω του.






ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 9
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τζεσούρ ετοιμάζεται να επισκεφτεί τη μητέρα του και της υπόσχεται ότι θα πάρει πίσω τη ζωή που έκλεψαν από τον πατέρα του. Η αστυνομία λέει στον Ταχσίν ότι βρήκαν κάτι στο αυτοκίνητο του γιατρού το οποίο ανήκει στην οικογένειά του. Ο Μπουλέντ είναι παρών και θυμάται ότι η νοσοκόμα της Τζαχιντέ, στην οποία αναφέρονται, είναι ουσιαστικά η Χούλια. Η αστυνομία τώρα αναζητά τη Χούλια για να την ανακρίνει. 
Ο Τζεσούρ βάζει τον Ριφάτ να κλέψει τον πίνακα του παππού και της γιαγιάς του από το σπίτι της Σουχάν στην Κωνσταντινούπολη . Με τον έναν πίνακα στην κατοχή τους, ο Τζεσούρ και ο Ριφάτ σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια πώς θα κλέψουν και τους άλλους από το σπίτι του Ταχσίν Κορλουντάγ, οι οποίοι ανήκαν επίσης στον πατέρα του Τζεσούρ. 
Στο μεταξύ, ο Μπουλέντ επισκέπτεται τη Χούλια και την αναγκάζει να του πει όλη την ιστορία που κρύβει με την Τζαχιντέ. Ο Τζεσούρ και ο Ριφάτ βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους για να κλέψουν τους πίνακες και, ενώ όλοι απουσιάζουν από το σπίτι, ξαφνικά επιστρέφει η Σουχάν. Ο Τζεσούρ δικαιολογεί την παρουσία του και αποσπά την προσοχή της Σουχάν με ένα θερμό φιλί.








ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 10
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Τζαχιντέ πηγαίνει στο σπίτι της Χούλια και της ανοίγει την πόρτα ο Μπουλέντ, ο οποίος της λέει ότι ήταν αυτός είχε περάσει τη νύχτα με τη Χούλια. Η Τζαχιντέ υποψιάζεται ότι η Χούλια μπορεί να είναι μπλεγμένη στο θάνατο του γιατρού και της λέει να προσέχει. Όταν ρωτά τον Μπουλέντ πόσα χρήματα θέλει για να μην αποκαλύψει το μυστικό της, εκείνος λέει ότι το μόνο που θέλει είναι η Σουχάν. 
Η Μπανού και ο Τζεσούρ βγαίνουν για φαγητό και καταστρώνουν ένα σχέδιο που θα βοηθήσει τον πρώτο να κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του κ. Ταχσίν, δίνοντάς του τη δυνατότητα να κερδίσει αρκετά χρήματα. Η Σουχάν καλεί το ξενοδοχείο για να μάθει αν ο Τζεσούρ και η Μπανού μένουν στο ίδιο δωμάτιο.Η Τζαχιντέ προσπαθεί να πείσει τη Σουχάν ότι ο Τζεσούρ είναι επικίνδυνος και ότι θα πρέπει να ενδιαφέρεται μόνο για τον Μπουλέντ. 
Όταν η Σουχάν επισκέπτεται τη Μπανού στο ξενοδοχείο, η τελευταία προσπαθεί να την κάνει να πιστέψει ότι έχει περάσει τη νύχτα μαζί με τον Τζεσούρ. Παράλληλα, ο κ. Ταχσίν ζητά από την αστυνομία να ερευνήσει εάν υπάρχει εν ζωή κάποιος απόγονος της οικογένειας Καραχασάνογλου.






Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς του ANT1 «ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ»

happytv

Δεν υπάρχουν σχόλια: