ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Cesur ve Guzel-ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδια 11 - 20 (περιγραφή-τρέιλερ)

ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 11



ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μπανού προσπαθεί να ξεγελάσει τη Σουχάν, λέγοντάς της ότι πέρασε τη νύχτα με τον Τζεσούρ. Ο κ. Ταχσίν καλεί τον Τζεσούρ σε δείπνο, επιδιώκοντας να μάθει από εκείνον κάποια μυστικά του χρηματιστηρίου. Στο μεταξύ, η Ανταλέτ επισκέπτεται το ορφανοτροφείο και θυμάται τις ημέρες που πέρασε εκεί ως παιδί. Καθώς μαθαίνει ότι η Μιχριμπάν θέλει να επισκεφτεί τον αδελφό της στη φυλακή, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει κάτι τέτοιο.

ΟΤζεσούρ δίνει κάποιες πληροφορίες στον κ. Ταχσίν σχετικά με την εξαγορά κάποιας εταιρίας και του ζητά να γίνουν συνέταιροι όταν θα βγάλουν χρήματα. Ο Κορχάν και ο Μπουλέντ κάνουν έρευνα για την εταιρία που τους είπε ο Τζεσούρ και η Σουχάν προσπαθεί να μάθει εάν ο έχει αρκετά χρήματα για να γίνει συνέταιρός τους.

Η Ανταλέτ επισκέπτεται μια ηλικιωμένη γυναίκα σε έναν οίκο ευγηρίας. Την ώρα που φεύγει, τη βλέπει ο Τζεσούρ, ο οποίος πηγαίνει εκεί για να επισκεφτεί τη μητέρα του που βρίσκεται στον ίδιο οίκο ευγηρίας. Βλέποντας την Ανταλέτ να βγαίνει από κάποιο δωμάτιο, ο Τζεσούρ μπαίνει στο δωμάτιο αυτό και συναντά την ηλικιωμένη γυναίκα.
Η Σουχάν, η Σιρίν και ο Κεμάλ κάνουν σχέδια για τον γάμο. Όταν η Σουχάν τους λέει ότι θα τους βοηθήσει οικονομικά, μαθαίνει ότι και ο Τζεσούρ τους έχει δώσει χρήματα για το γάμο.




Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς του ANT1 «ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ»

ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 12
Ο Ταχσίν πηγαίνει στην αστυνομία για να διερευνήσει το παρελθόν του Τζεσούρ. Ο Κορχάν λέει στον Ταχσίν ότι η εταιρία που τους υπέδειξε ο Τζεσούρ αποτελεί ασφαλή επένδυση, κι εκείνος δίνει την έγκρισή του. Στο μεταξύ, η Ανταλέτ λέει στον κ. Ταχσίν ότι η Μητέρα Μπελκίς μιλά συνεχώς για το Κορλουντάγ. Εκείνος, βρίσκει μια δραστική λύση, καθώς θεωρεί ότι η Μητέρα Μπελκίς αποτελεί απειλή για εκείνον. 

Η Σουχάν μπαίνει κρυφά στο γκαράζ – αποθήκη του Ριφάτ. Ο Τζεσούρ τη βλέπει από την κάμερα και τον ενημερώνει. 

Αργότερα, ο Τζεσούρ λέει στον Ταχσίν ότι βρέθηκαν νομίσματα ιστορικής αξίας σε ένα από τα κτήματά του. Η Σουχάν ακούει τον Τζεσούρ και τον Ριφάτ να μιλούν για την Μητέρα Μπελκίς, το ορφανοτροφείο, τον πατέρα της και ένα φόνο.


ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 13
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Σουχάν φέρνει στο μυαλό της μια εικόνα από τα παιδικά της χρόνια: θυμάται τη μητέρα της να αποκαλεί τον πατέρα της ψεύτη. Ο Τζεσούρ επαναλαμβάνει την πρότασή του για συνεργασία με την οικογένεια Κορλουντάγ, δίνοντας ως αντάλλαγμα τα κτήματά του. 

Η Σουχάν δείχνει στον Τζεσούρ τη φωτογραφία του Ριφάτ, στην οποία κουβαλά ένα ύποπτο δέμα μπροστά στο σπίτι της στην Κωνσταντινούπολη, και του λέει ότι τον υποπτεύεται για την κλοπή. 

Η Τζαχιντέ και ο Κορχάν βρίσκουν τη Σουχάν να ψάχνει το γραφείο του πατέρα τους και η τελευταία ρωτά τον αδελφό της, εάν γνωρίζει τον Χασάν Καραχασάνογλου. Εν τω μεταξύ, η Μπανού κατασκευάζει ψεύτικα έγγραφα που βεβαιώνουν την αξία των κτημάτων που αγόρασε ο Τζεσούρ.





ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 14
Η Σουχάν επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα και αποσύρει την καταγγελία για τον Ριφάτ. Η Τζαχιντέ μαθαίνει το φύλο του μωρού της Χούλια και όλη η οικογένεια γιορτάζει το χαρμόσυνο νέο. Ο Τζεσούρ συναντιέται με τη Μιχριμπάν και της δείχνει το ατελιέ. 

Εκείνη του λέει για έναν φόνο που έγινε παλιά στο Κορλουντάγ. Ο δολοφόνος είναι στη φυλακή εδώ και τριάντα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει έναν μόνο επισκέπτη: την Ανταλέτ. Ο Ταχσίν βάζει τον Σαλίχ να σκάψει στα κτήματα του Τζεσούρ κι ανακαλύπτει ένα αντικείμενο ιστορικής αξίας, που αποδεικνύει ότι ο τελευταίος λέει την αλήθεια. 

Ο Τζεσούρ συναντά τη Σουχάν και αυτή προσπαθεί να μάθει περισσότερα στοιχεία για τον πατέρα του και του κάνει ερωτήσεις. Η Μπανού και ο Τζεσούρ λύνουν το μυστήριο του φυλακισμένου αδελφού της Ανταλέτ.



ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 15
Ο Ριφάτ λέει στον Τζεσούρ ότι η Ανταλέτ είχε κάνει αρκετές καταγγελίες για τον διευθυντή του ορφανοτροφείου. Ο Τζεσούρ θεωρεί ότι δεν έχει επαρκή στοιχεία για να κατηγορήσει τον Ταχσίν. Στο μεταξύ, η μητέρα του Τζεσούρ βγαίνει από την κλινική και έρχεται στο σπίτι του, όπου γνωρίζει τη Σιρίν και τον Κεμάλ. 

Ο τελευταίος ενημερώνει τον Τζεσούρ ότι ο Σαλίχ ήρθε κι έσκαψε στο κτήμα τους Ο Ταχσίν είναι πλέον πεπεισμένος ότι τα κτήματα του Τζεσούρ κρύβουν αντικείμενα ιστορικής αξίας και επιδιώκει να συνεταιριστεί με τον Τζεσούρ. 

Η οικογένεια Κορλουντάγ, η Μιχριμπάν, ο Μπουλέντ και ο Τζεσούρ υπογράφουν τα χαρτιά και γίνονται επισήμως συνέταιροι. Η μητέρα του Τζεσούρ χάνεται στο δάσος αλλά τη σώζει ο άνθρωπος που μισεί θανάσιμα.





ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 16
Ο Ταχσίν Κορλουντάγ βάζει και πάλι την αστυνομία να αναζητήσει πληροφορίες για την οικογένεια Καραχασάνογλου, αλλά η απάντηση που παίρνει τον καθησυχάζει. Στο γάμο της Σιρίν και του Κεμάλ, μάρτυρες είναι η Σουχάν και ο Τζεσούρ. Στο γλέντι του γάμου, ο Τζεσούρ χορεύει με τη Σουχάν και εκείνη φέρεται σαν να είναι ζευγάρι. 

Ο κ. Ταχσίν φέρνει την Ανταλέτ στο γάμο, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν προσκεκλημένη. Ο Κορχάν βλέπει τη Τζαχιντέ να μιλά συνέχεια στο τηλέφωνο και γίνεται έξαλλος από τη ζήλια. Η Σουχάν επισκέπτεται τη μητέρα του Τζεσούρ και εκείνη της λέει ότι ο Ταχσίν προσπαθεί να σκοτώσει τον γιο της. Όμως, η Σουχάν δεν την καταλαβαίνει, καθώς μιλά Γαλλικά.





ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 17



ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 18



ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 19



ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ Επεισόδιο 20





Δεν υπάρχουν σχόλια: