ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

“Διαβούλευση επί της Κυκλοφοριακής μελέτης οδού 13ης Οκτωβρίου Γρεβενών”

Γίνεται γνωστό ότι από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών συντάσσεται μελέτη κυκλοφοριακής διαμόρφωσης της οδού 13ης Οκτωβρίου της Δ.Κ. Γρεβενών.

Στη μελέτη προβλέπεται η κατασκευή δύο ισόπεδων κόμβων (Διασταύρωση Ελάτου – Γηροκομείο),  η κατασκευή ισόπεδων και υπερυψωμένων διαβάσεων πεζών, καθώς και η διαμόρφωση πεζοδρομίων και χώρων στάθμευσης οχημάτων με πρωταρχικό σκοπό την διασφάλιση της ασφαλούς κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων καθώς και την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.
Η τεχνική περιγραφή και τα σχέδια της εν λόγω μελέτης έχουν αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο του Δήμου Γρεβενών www.dimosgrevenon.gr
Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό επιδιωκόμενο αποτέλεσμα για όλους, παρακαλούνται οι πολίτες, φορείς, σύλλογοι ή οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να ενημερωθούν σχετικά και να καταθέσουν τυχόν προτάσεις – παρατηρήσεις με ηλεκτρονική αλληλογραφία τη διεύθυνση dimarxos@dimosgrevenon.gr ή στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών (Διοικητήριο “Κ. Ταλιαδούρης” ΤΚ 511 00, πληροφορίες κ. Μητσιόπουλος Κωνσταντίνος τηλ. 2462353424 ) μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: