ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Στον Λευκό Οίκο ο Ανδρεάς Πάτσης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Το ταξίδι του Ανδρέα Πάτση στις Η.Π.Α. ολοκληρώθηκε και έκλεισε ο κύκλος των προγραμματισμένων συναντήσεων, που ξεκίνησε από εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας, τόσο της...
ορθοδοξίας όσο και του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, καταλήγοντας στον Λευκό Οίκο. Εκεί, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Donald Trump, δέχθηκε περιορισμένο αριθμό Ελλήνων επιχειρηματιών, μεταξύ των οποίων και ο Ιβάν Σαββίδης μέσα σ’ ένα πολύ θερμό και θετικό κλίμα.
Τώρα ανοίγει ένας καινούριος κύκλος! Ένας κύκλος επενδυτικών ευκαιριών για τις οποίες με τις συναντήσεις αυτές τέθηκε ο θεμέλιος λίθος! Δεδομένης της τελματώδους κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο νομός μας, αλλά και της έκδηλης βούλησης του έγκριτου νομικού, Ανδρέα Πάτση, να κατέλθει ως υποψήφιος στον νομόστις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, δίνεται η δυνατότητα στους Γρεβενιώτες να αξιολογήσουν τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν. Ένας νομός που μπορεί να αξιοποιήσει τον πρωτογενή τομέα, παράγοντας ποιοτικά προϊόντα, να εκμεταλλευτεί το φυσικό κάλλος του ορεινού όγκου και το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη που παρέχει η πολιτιστική και εκκλησιαστική κληρονομιά, αλλά και ο αρχαιολογικός της πλούτος είναι απαράδεκτο να παρακολουθεί με απάθεια και έλλειψη ενεργοποίησης το μέλλον του και να βλέπει δομές να φυλλορροούν και να αποσυντίθενται, όπως το Τ.Ε.Ι., οι οικονομικές υπηρεσίες, η Σχολή Αστυφυλάκων και η έδρα της Εφορείας Αρχαιοτήτων. Οφείλουν οι κάτοικοι του νομού, ως χρέος προς τη νέα γενιά, να εμπιστευθούν ανθρώπους ικανούς που θα δώσουν ώθηση και θα λειτουργήσουν ως κινητήριος μοχλός και δύναμη ανάπτυξης για τον τόπο μας, τα ΓΡΕΒΕΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: