ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Θρήνος στην κηδεία της 33χρονης Αποστολίας και του 3χρονου Παύλου - Κατέρρευσε ο τραγικός σύζυγος - Στο ίδιο φέρετρο μάνα και γιος (Βίντεο)

Σοκαρισμένη παρακολουθεί όλη η Ελλάδα το δράμα πίσω από το τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, που στοίχισε τη ζωή σε...
τρεις νέους ανθρώπους και σε ένα παιδάκι, μόλις 3 ετών. 

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Πτολεμαΐδα, συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος είπαν το τελευταίο αντίο στην 33χρονη Αποστολία και το 3χρονο αγγελούδι της που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (26/02/2017) σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού και πιο συγκεκριμένα στο 83ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας και σύζυγος, Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενος από τους συγγενείς του. Η μητέρα και η αδελφή της Αποστολίας, συντετριμμένες, έφτασαν στην εκκλησία μαυροντυμένες και κρατώντας στα χέρια τους την φωτογραφία της 33χρονης.

Η εξόδιος ακολουθία του συνοδηγού της Porsche, Ανδρέα Γεωργακόπουλου, θα τελεστεί την Πέμπτη (02/03/2017) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Βακάκη, οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου.

frappetime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: