ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Συγχαρητήρια στα 6 ελληνικά ΑΕΙ που διακρίθηκαν διεθνώς

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κ. Κεραμέως, σχετικά με την...
ανάδειξη ελληνικών Πανεπιστημίων στη διεθνή λίστα κατάταξης Πανεπιστημίων Quacquarelli Symonds (QS) 2016-2017, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μεταξύ 1.100 ιδρυμάτων από 74 χώρες, 6 ελληνικά Πανεπιστήμια διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους σε διάφορα επιστημονικά πεδία. 


Πρόκειται για το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πάτρας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Θερμά συγχαρητήρια στο διδακτικό, ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό, στους φοιτητές, αλλά και σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία.

Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, παρά τον δραματικό περιορισμό των πιστώσεων στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, αποδεικνύεται περίτρανα ότι το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας μπορεί να αναστρέψει την καθοδική τροχιά της εκπαίδευσης, στην οποία την έχει θέσει η Κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: