ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ανείπωτη Φρίκη: Μητέρα έδεσε και Φίμωσε την 9 μηνών Κόρη της για να την Βασανίσει με τη Βοήθεια της Νταντάς

Πρόσφατες φωτογραφίες που προκαλούν οργή, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, που δείχνουν ένα κοριτσάκι μόλις 9 μηνών να είναι φιμωμένο και δεμένο.


Αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις τις έκανε η ίδια η νταντά του παιδιού.

Το μωρό από το Μεξικό, βρίσκεται πλέον στην κοινωνική πρόνοια, καθώς η μητέρα του παιδιού και η νταντά ισχυρίζονται πως οι φωτογραφίες ήταν απλά «ένα παιχνίδι μεταξύ φίλων».

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες του μικρού παιδιού έφτασαν μέχρι τις αρχές, αφού είχαν διαμοιραστεί εκτενώς μέσω του Facebook.

Η εισαγγελία εντόπισε το άτομο που ανέβασε αρχικά τις φωτογραφίες και βρήκαν ότι ήταν φίλη της μητέρας του παιδιού, που φρόντιζε το παιδί, όσο εκείνη εργαζόταν.

Η Yezka Garza, η επικεφαλής της εισαγγελίας για υποθέσεις που αφορούν παιδική και ενδοοικογενειακή βία, δήλωσε ότι έμαθαν για το περιστατικό χάρη στις αναρτήσεις του Facebook, που τους οδήγησαν στις αρχικές φωτογραφίες. «Ξεκινήσαμε έρευνα για να βρούμε το μέρος όπου ζει το παιδί και την σώσαμε για να βεβαιωθούμε ότι είναι αρτιμελής και να ζει χωρίς βία.»

Και οι δύο γυναίκες, η μητέρα και η νταντά, ανακρίθηκαν από τις μεξικάνικες αρχές και δήλωσαν ότι ήταν απλά ένα παιχνίδι που έπαιζαν.

Αλλά οι αρχές δήλωσαν ότι είναι περίπτωση αμέλειας και αποφάσισαν η κοινωνική πρόνοια να αναλάβει το παιδί. Η Yezka Garza ζήτησε από τους πολίτες να αναφέρουν οποιοδήποτε περιστατικό κακοποίησης παιδιών ή εφήβων, έτσι ώστε να παρέμβουν οι αρχές. Υπενθύμισε ότι όλα τα «αστεία» και τα «παιχνίδια» που περιλαμβάνουν παιδιά ή εφήβους, οι γονείς είναι υπεύθυνοι και μπορεί να αντιμετωπίσουν σοβαρές κατηγορίες.

dailymail.co

Δεν υπάρχουν σχόλια: