ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τμήμα γυναικών

Γράφει ο Σεβαστιάδης Τάσος

Ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου, μια ομάδα με βάθος 40 χρόνων, ξεκίνησε σαν ποδοσφαιρική ομάδα της Κοινότητας του Αγίου Γεωργίου. Τη δεκαετία του 1980 δημιούργησε και...

τμήμα μπάσκετ με καλαθοσφαιριστές απ 'το χωριό. Η έδρα του τμήματος μπάσκετ ήταν πάντα το κλειστό του Δήμου Γρεβενών.

Σιγά - σιγά όμως με την "γεροντοποίηση" των χωριών άρχισαν να μπαίνουν για να παίξουν διάφοροι νεολαίοι της πόλης αλλά και παιδιά που για τον ένα ή άλλο λόγο ζούσαν στην πόλη των Γρεβενών. Δημιουργήθηκε και τμήμα μπάσκετ γυναικών τα τελευταία χρόνια.

Η δραστήρια παρουσία της προπονήτριας του τμήματος Δήμητρας Βακουφτσή είχε θεαματικά αποτελέσματα. Από λίγες κοπέλες που άρχισαν να παίζουν στο τμήμα γυναικών, άρχισαν σιγά - σιγά να δημιουργούνται αυτό των νεανίδων και αυτό των κορασίδων και των πανκορασίδων. Μέσα σε άριστες συνθήκες προπόνησης και προπαντός μέσα σε άριστο οικογενειακό κλίμα, η προσπάθεια έφερε λαμπρά αποτελέσματα.

Το τμήμα γυναικών του Κεραυνού από "σάκος του μποξ" στην αρχή, έγινε σιγά - σιγά μια υπολογίσιμη δύναμη, και στη συνέχεια μια ομάδα που "λύνει" τα γόνατα των αντιπάλων.

Αυτό το γραφτό έγινε για να πληροφορηθούν οι φίλαθλοι του νομού μας για τη δράση του Κεραυνού Αγ. Γεωργίου και κυρίως την πρωτοπορία φέτος του τμήματος κορασίδων που πρωταγωνιστεί στην περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου το τμήμα δίνει τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος μέσα στην Πτολεμαΐδα με την ομάδα κορασίδων της Πτολεμαΐδας που πρωταγωνιστούσε την τελευταία δεκαετία στη Δυτ. Μακεδονία. Αν κερδίσουμε παίζουμε στο φάιναλ φορ που είναι κορυφαία εκδήλωση στις κορασίδες. Το μόνο πράγμα που ζητάμε απ 'τους φιλάθλους είναι η συμπαράστασή τους την Κυριακή για να κάνουμε περήφανους τους συνδημότες μας και πιστεύουμε αυτό θα είναι ένα μικρό βάλσαμο μέσα στις άγριες συνθήκες που ζει η κοινωνία μας.

Τμήμα γυναικών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Αγίου Γεωργίου

Ο έφορος
Τάσος Σεβαστιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: