ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Δύο στις δύο νίκες για τα «Αστέρια» μας!

Ο Αστέρας Γρεβενών και σε αυτήν την αγωνιστική κατέγραψε, δύο νίκες σε δύο παιχνίδια, στο ενεργητικό του!
Το Σάββατο έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος των Κορασίδων.

Η ομάδα μας, σημείωσε εύκολη νίκη απέναντι στον συντοπίτη Γυμναστικό Σύλλογο, με 3 - 1 σετ, όπως συνέβη και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Η νίκη μας, καθόρισε την τελική κατάταξη των ομάδων στην κατηγορία και είχε ως αποτέλεσμα για τον Αστέρα, την κατάκτηση της Τρίτης θέσης (πρώτη ομάδα Καστοριά, δεύτερη ομάδα Πάνθηρες Κοζάνης).
Τα «Αστέρια» ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα από τον πρώτο πόντο, απέδωσαν αξιέπαινο βόλεϊ με όμορφες φάσεις και επέδειξαν ήθος, σοβαρότητα, αθλητικό και ομαδικό πνεύμα και κατάφεραν την νίκη με σχετική άνεση. Σχεδόν αλάνθαστη, η διαιτησία του κ. Γρηγόρη Γιαννόπουλου.


Συγχαίρουμε τα «Αστέρια» μας, για την επιμονή και την υπομονή και όλη την προπονητική μας ομάδα, που με τις γνώσεις και την μεθοδική δουλειά, καθ' όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σημαντική επιτυχία για τον Αστέρα, ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας, λαμβάνοντας υπόψη, πως η ομάδα μας είναι η μικρότερη ηλικιακά, του πρωταθλήματος και συμμετέχει για πρώτη φορά στην κατηγορία των Κορασίδων. Εντούτοις δεν λύγισε ούτε στιγμή, ακόμη και όταν αντιμετώπισε ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας, γεγονός που φανερώνει την άριστη σχέση των αθλητριών, με το άθλημα. Το μέλλον τους αναμένεται λαμπρό και δικαιωματικά τους ανήκει!


Για το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων, ο Αστέρας Γρεβενών σημείωσε την όγδοη κατά σειρά νίκη, σε ισάριθμα παιχνίδια, αυτή την φορά απέναντι στον Ήφαιστο Φλώρινας, με 3 - 0 σετ.
Συνεχίζουμε πρωτοπόροι στην κατηγορία των ΠΚ, με συνολική απόδοση, εικοσιτέσσερα κερδισμένα σετ και μηδέν χαμένα. Τα κορίτσια μας «καλπάζουν» προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στα «Αστέρια» μας, τόσο για τις αγωνιστικές επιδόσεις, όσο και για το ήθος που τα χαρακτηρίζει!

Κορασίδες
Γ.Σ.Γρεβενών - Αστέρας Γρεβενών 1 – 3 (15-25, 18-25. 25-20-15-25)


Βασιλική Τζιουβάρα, Ελευθερία Παναγιωτίδου, Χριστίνα Κολύδα, Δανάη Τριμήντζιου, Έφη Χατζηγεωργιάδου, Ευαγγελία Καραγιάννη, Γεωργία Καραγιάννη, Φωτεινή Γεροντίδου, Αμανατιάδου, Ευαγγελία Τσουκαλά.

Προπονητές: Χρήστος Χαντές, Αθανάσιος Τσιμπέρης

Παγκορασίδες
Αστέρας Γρεβενών – Ήφαιστος Φλώρινας 3 - 0 (25-12, 25-17, 25-15)


Βασιλική Τζιουβάρα, Ελευθερία Παναγιωτίδου, Γεωργία Γιαγκόζογλου, Χριστίνα Κολύδα, Ναταλία Κολύδα, Δανάη Τριμήντζιου, Έφη Χατζηγεωργιάδου, Κατερίνα Γκοτζαμπασοπούλου, Χριστίνα Πέππα, Φωτεινή Γεροντίδου, Βασιλική Ματεντζίδου, Ιωάννα Αμανατιάδου, Κωνσταντίνα Σιαμίδου, Ευαγγελία Τσουκαλά, Αθανασία Κοζόνη.

Προπονητές: Χρήστος Χαντές, Αθανάσιος Τσιμπέρης

Αστέρας Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: