ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Τακης Στ.Σιοβας: ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Δεν θα σταθώ στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας-κομψά θα το αποφύγω-, θα σχολιάσω όμως την λειτουργία του Δημ. Συμβουλίου.

Θέλω να τονίσω ότι η ετυμηγορία μας, δηλ. της κοινωνίας είναι= ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να λειτουργεί ως ΕΝΙΑΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ και ως τέτοια να αποφαίνεται για το κάθε Θέμα, που παρουσιάζει ο όποιος Δήμαρχος, θετικά η αρνητικά,ύστερα από έναν κόσμιο, γόνιμο και βέβαια πειστικό διάλογο και ΟΧΙ διασπαστικά.
Η εικονα της σημερινής συνεδριάσεως απέχει πάρα πολύ,από την αρμόζουσα,στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ αποφάσεων του τόπου μας.


Οι αντιθέσεις, είναι εύλογο να υπάρχουν, αρκεί να είναι αρκούντως αιτιολογημένες.
Ο ρόλος της αντιπολίτευσης,δεν είναι επ ουδενί,να συντρέχει με διάφορους τρόπους στην ΠΑΡΑΛΥΣΗ της λειτουργίας του ΔΣ,,που παγιώνει έτσι την διαχρονική στασιμότητα του τόπου μας΄,που άλλωστε κληρονόμησε ο σημερινός Δήμαρχος,από όλους εμάς τους προηγούμενους.


ΓΙα την πορεία του Δήμου,ευθύνονται προσωπικά ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος και βεβαίως κατά δεύτερον λόγο οι [παρατάξεις] και πρωτίστως ο κάθε Δήμαρχος.
Για το σημερινό αποτέλεσμα,εννοείται,θα περιμένουμε τις αιτιάσεις των Συμβούλων που ψήφισαν αρνητικά και εκείνων που ψήφισαν θετικά,και βέβαια του Δημαρχου.

Οι ευκαιριες δεν περιμενουν.

ΥΓ.η ενημερωση της θεματολογιας,ειναι προνομιο του καθε Δημοτικου Συμβουλου,οπως και καθε πολιτου,αρκει να επισκεφθει τον αρμοδιο υπαλληλο και να αιτησει ακροαση,αν χρειαζεται,και απο τον Δημαρχο.
Με τον σημερινο σχολιασμο,τολμω,να δημοσιοποιησω,ο,τι σχο/λιαζουμε στις παρεες μας,στην πλατεια,μεταξυ καφε και τσιγαρου. και το κανω με αισθημα ευθυνης.Πιστευω οτι ειναι κατανοητο,πως δεν προσδοκω ουτε προσβλεπω σε κατι.Δεν θα παψω ομως να συμμετεχω,οσο θα δυναμαι ακομα.Ειναι χρεος μου,οπως και του καθενος μας.Διατελω


Τακης Στ. Σιοβας
τ. Δημαρχος Γρεβενων

Δεν υπάρχουν σχόλια: