ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Το προεδρικό ζεύγος της Βραζιλίας εγκατέλειψε την οικία του λόγω φαντασμάτων

Ο 76χρονος Πρόεδρος της Βραζιλίας, και η 33χρονη καλλονή σύζυγος του άφησαν άρον άρον το προεδρικό Μέγαρο!

Τι τους έδιωξε; Τα φαντάσματα και η κακή ενέργεια...



Ο πρόεδρος της Βραζιλίας αποφάσισε ότι δεν μπορεί να ζήσει στο παλάτι Alvorada στην Μπραζίλια καθώς δεν ένιωθε όμορφα εκεί ούτε εκείνος, ούτε η σύζυγός του μια πρώην εστεμμένη της ομορφιάς.

Αισθανόμουν κάτι περίεργο εκεί. Από την πρώτη νύχτα που πήγαμε δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η ενέργεια δεν ήταν καλή. Και η Marcela αισθανόταν το ίδιο. Φτάσαμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε: μήπως υπάρχει κάποιο φάντασμα;» δήλωσε ο Michel Temer σε συνέντευξή του στο Veja.

Μάλιστα, η σύζυγος του κάλεσε ακόμα και ιερέα για να διώξει τα κακά πνεύματα από το χώρο.

Αλλά, όπως φαίνεται, χωρίς επιτυχία.

Έτσι, μάζεψαν τα πράγματα τους και πήγαν σε μικρότερο κτίριο, το οποίο προορίζεται για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Ωστόσο, αντιπρόεδρος δεν έχει οριστεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Πρόεδρος, οπότε το ζευγάρι δεν έβγαλε και κανέναν από το σπίτι του.

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, πάντως, δεν καλείται να αντιμετωπίσει μόνο τα φαντάσματα αλλά και την κακή ενέργεια αλλά... και την κακή του φήμη!

Και αυτό γιατί είχε εμπλακεί σε παράνομες οικονομικές δοσοληψίες, όταν είχε κατέβει υποψήφιος με την έκπτωτη πλέον πρώην προκάτοχό του Dilma Rousseff το 2014.

Πάντως, σίγουρα, η εντυπωσιακή σύζυγος του βοηθάει στο να γίνει αγαπητός στον λαό του... μιας και η Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας είναι εύκολο να κατακτήσει καρδιές... κυρίως ανδρικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: