ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Στεκόταν στην άκρη της Γέφυρας, έτοιμη να Αυτοκτονήσει. Τότε ο Οδηγός σταματάει το λεωφορείο και της κάνει ΑΥΤΗ την Ερώτηση!

Ο Bartοn αποφάσισε να σταματήσει για να της ρίξει μια ματιά. Αν δεν ήταν εκείνος, τα πράγματα θα είχαν ακολουθήσει διαφορετική τροπή εκείνη τη μέρα. Σταμάτησε το λεωφορείο του στη μέση του δρόμου και...
φώναξε την νεαρή γυναίκα. Εκείνη σήκωσε το βλέμμα της διστακτικά… Χωρίς να ξέρει ποια θα ήταν η επόμενη κίνηση της, ο Barton αποφάσισε ότι έπρεπε να αναλάβει δράση.

«Γιατί δεν έρχεσαι σε αυτή την πλευρά του κιγκλιδώματος; Δεσποινίς, γιατί δεν έρχεσαι σε αυτή την πλευρά του κιγκλιδώματος για μένα;», είπε πριν κατέβει από το λεωφορείο. Και μετά την ρώτησε: «Φαίνεται σαν να περνάς μια άσχημη μέρα, ξέρεις. Μπορώ να σε πάρω μια αγκαλιά;»

Ο Barton είχε εκπαιδευτεί σαν εθελοντής πυροσβέστης και ειρηνευτής. Θυμήθηκε ότι μόλις χτίσεις επαφή με κάποιον που έχει τάσεις αυτοκτονίας, δεν πρέπει να την διαλύσεις. Έτσι, έμεινε μαζί της μέχρι να έρθει η αστυνομία.

«Ήταν μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, ήξερα τι έπρεπε να κάνω», είπε. «Η αποστολή εξετελέσθη. Θυμάμαι να δίνω την τοποθεσία μου και να λέω, “Στείλτε τις αρχές, αυτή η νεαρή γυναίκα χρειάζεται βοήθεια”, και μετά να αφήνω το τηλέφωνο.»

Το βίντεο δείχνει τον Barton να γέρνει στο κιγκλίδωμα και να τυλίγει τα χέρια του γύρω από την νεαρή γυναίκα, ρωτώντας την αν ήθελε να επιστρέψει στον δρόμο. Τελικά αυτό έκανε.
Ο Barton την βοήθησε να περάσει το κιγκλίδωμα και κάθισε μαζί της μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Της έκανε μερικές ρωτήσεις και έμαθε ότι ήταν φοιτήτρια, αλλά κατάλαβε ότι υπήρχαν κάποια μεγάλα προβλήματα στην ζωή της.

«Ενώ την κρατούσα, ακούγοντας τις ερωτήσεις της, απλά προσευχόμουν», είπε ο οδηγός. «Ό,τι κι αν ήταν στο μυαλό της, την είχε επηρεάσει πραγματικά πολύ.»

Οι αρχές έφτασαν τελικά και ο Barton συνέχισε την διαδρομή του. Οι φοιτητές και οι υπόλοιποι επιβάτες τον συνεχάρησαν χειροκροτώντας τον όρθιοι για την πράξη του.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: