ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Υπογραφή συμβάσεων για επιχορήγηση του Δήμου Γρεβενών

Στην Αθήνα μετέβη ο Δήμαρχος Γρεβενών προκειμένου να υπογράψει σύμβαση για τη δημιουργία καταπιστευτικού λογαριασμού μέσω του οποίου θα επιχορηγηθεί ο...
Δήμος Γρεβενών με το ποσό των 37.662€ για την εκτέλεση έργων στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας. Ο Δήμαρχος επισήμανε στον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, κο Κων/νο Βαρλαμίτη ότι το πρόγραμμα της Νέας Κοινωφελούς Εργασίας συμβάλλει, έστω και παροδικά, στην ανακούφιση των Δήμων και των ίδιων των ανέργων, ενώ παράλληλα με τα μικρής κλίμακας έργα θα συντηρηθούν υποδομές του Δήμου χωρίς σοβαρή επιβάρυνση του τρέχοντος προϋπολογισμού. Επιπλέον συζήτησε με τον κο Βαρλαμίτη το ενδεχόμενο επιπρόσθετης οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου για την εκτέλεση τεχνικών έργων και μελετών.
            Την ίδια μέρα επίσης ο Δήμαρχος υπόγραψε σύμβαση με το Πράσινο Ταμείο για την χρηματοδότηση μελέτης που αφορά το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) του Δήμου Γρεβενών. Η συγκεκριμένη μελέτη ανοίγει τον δρόμο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση παρεμβάσεων, που θα βελτιώσουν την προσβασιμότητα των πεζών και την κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πόλης και το ποσό που θα δαπανηθεί ανέρχεται στα 35.000€.
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: