ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Η ξέφρενη διασκέδαση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στις ’Αλπεις και το μοντέλο που άναψε φωτιές

Ο 34χρονος party animal έβαλε φωτιά στην πίστα
Η οικογένεια είναι οικογένεια και η διασκέδαση κάτι διαφορετικό. Ο μελλοντικός βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, βρέθηκε στην...

Ελβετία με φίλους του και φρόντισε να επιδείξει τις χορευτικές του ικανότητες αλλά και να γεμίσει τα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών βρετανικών εφημερίδων. Πάντως ο χορός του ήταν... βασιλικός, αφού απόλαυσε το τραγούδι «I Got 5 On It», πριν περάσει σε dance μουσική.



Μπορεί ο 34χρονος να διασκέδασε με την ψυχή του με τους φίλους του στις ’λπεις, τα μέσα ενημέρωσης ωστόσο εστιάζουν και στις παρουσίες γύρω του και κυρίως την 24χρονη Sophie Taylor, μοντέλο από την Αυστραλία, με την οποία ο Γουίλιαμ έκανε «high five» κατά τη διάρκεια γεύματος στο εστιατόριο La Vache. Η Taylor, σύμφωνα με τη Daily Mail, εργάζεται στο Farinet όπου ο πρίγκιπας και οι φίλοι του διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες βάζοντας φωτιά στην πίστα.

Πιστεύεται πως η Κέιτ και τα παιδιά είχαν μείνει στο σπίτι κατά τη διάρκεια της εκδρομής του Γουίλιαμ, και πως ο πρίγκιπας επέστρεψε σπίτι χθες το απόγευμα.

Για το να θα υπάρξει… κρεβατομουρμούρα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Είναι σίγουρο πάντως πως ο 34χρονος Γουίλιαμ θα δεχθεί κριτική για το ταξίδι του αυτό, κυρίως επειδή δεν παρέστη στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, στo Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: