ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Μαθήματα οδηγικής πατέντας στα Χανιά - φωτό


Μαθήματα πατέντας έδωσε σήμερα ο οδηγός μιας λευκής κλούβας στα Χανιά. 
Άναυδοι έμειναν όσοι οδηγοί το πέτυχαν σήμερα να κυκλοφορεί στην πόλη.

Η εγκατάσταση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να μεταφέρει άλλο ένα άτομο.

Το λευκό αυτοκίνητο – κλούβα που εθεάθη στους δρόμους τω Χανίων έκλεψε την παράσταση καθώς είναι η απόδειξη ότι ο Έλληνας είναι… «μανούλα» στην πατέντα.

Η μικρή κλούβα ήταν γεμάτη άτομα στο μπροστινό μέρος, λογικά θα ήταν και η ίδια η κλούβα γεμάτη με αποτέλεσμα ένα άτομο και συγκεκριμένα μια γυναίκα να περισσεύει.

Όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να θέλει κανείς. Έτσι και ο οδηγός ή κάποιος γνωστός του, σκέφτηκαν να βάλουν μια τάβλα στο τέλος της κλούβας στην οποία μάλιστα βίδωσε και δοκούς για να στερεώσει την πόρτα του πορτμπαγκάζ. Έβαλε και μια καρέκλα για να κάτσει η γυναίκα και κυκλοφόρησε κανονικά στον δρόμο.

Το κλουβάκι απαθανατίστηκε στην Ηρώων Πολυτεχνείου και την πλατεία Δικαστηρίων.

Αρχικά η εικόνα προκαλεί γέλιο τόσο για το θέαμα της γυναίκας που μοιάζει λες και έχει μπει τιμωρία να κάτσει έξω από το αυτοκίνητο, όσο και για την ευρυματικότητα κάποιου να στήσει όλο αυτό το «παραγκάκι» στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να προσθέσει χώρο.

Όταν όμως τελειώσει το γέλιο, αναρωτιέται κανείς αν έχει συνειδητοποιήσει σε τι κίνδυνο βάζει τη γυναίκα που κάθεται πίσω ή το κάθε άτομο που μπορεί να κάτσει στην αυτοσχέδια αυτή επέκταση. Αμέσως μετά αναρωτιέται σε τι κίνδυνο βάζει όλους εκείνους τους οδηγούς που θα τύχει να βρίσκονται στον δρόμο πίσω από το κλουβάκι. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι απρόσμενο, ένα απότομο σταμάτημα, μια σύγκρουση ή το χειρότερο από όλα να φύγει η τάβλα από τη θέση της, πόσους ανθρώπους θα έχει σκοτώσει και σε πόσους ανθρώπους θα έχει καταστρέψει τη ζωή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: