ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο "Αγρός της Πίνδου" στην foodExpo2017 - (εικόνες)

Ο "Αγρός της Πίνδου
" Συμμετέχει στην foodExpo2017
Σήμερα την επισκέφθηκαν, ο κ. Αθανάσιος Φωλίνας γεωπόνος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και ο...

κ. Τάσος Γκόλιας γεωπόνος του Δήμου Γρεβενών, που τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο στην φετινή foodExpo

Σας περιμένουμε όλους στην έκθεση τροφίμων foodExpo 18-20 Μαρτίου στο Hall 1 περίπτερο F39 για να γνωρίσετε τα νέα μας προϊόντα.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον πρόεδρο των σεφ κ. Μίλτο Καρούμπα που χρησιμοποίησε τα προϊόντα μας σε ένα ρεσιτάλ γευσιγνωσίας, με τους σεφ της έκθεσης να δοκιμάζουν τα προϊόντα μας. 




agrostispindou

Αγρός της Πίνδου 
Η επιχείρησή μας «Αγρός της Πίνδου» δραστηριοποιείται στο νομό Γρεβενών της Δυτικής Μακεδονίας. 
Από πολύ παλιά η οικογένεια Τσιαρσιώτη καλλιεργούσε και παρήγαγε άριστης ποιότητας σιτηρά και όσπρια και το 2012 ξεκίνησε, ταυτόχρονα με την παραγωγή, την επεξεργασία, την τυποποίηση και εμπορία της παραγωγής, σε συνεργασία και με επιλεγμένους αγρότες της περιοχής που παράγουν άριστα προϊόντα. Το 2013 προχώρησε στην πιστοποίηση βιολογικών καλλιεργειών και από τις αρχές του 2016 τυποποιεί, σε νέες σύγχρονες κτηριακές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις, έχοντας ISO 22000. 

Στο νέο μας κτήριο διαθέτουμε: καθαριστήριο οσπρίων και σιτηρών, πετροδιαλογέα, αποφλοιωτή για δίκκοκο σιτάρι, αποφλοιωτή και σπαστήρα φάβας, μύλο άλεσης σιτηρών, συσκευαστήριο αλεύρων και συσκευαστήριο οσπρίων.
Με δική μας πρώτη ύλη παράγουμε ζυμαρικά και διάφορα μανιταροπροϊόντα, με τα φημισμένα άγρια μανιτάρια της περιοχής. Παράλληλα, με φρούτα του δάσους και επιλεγμένους τοπικούς καρπούς, παράγουμε μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: