ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Mεγάλη κίνηση από Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα, τι έκαναν οι Πειραιώτες και τους άφησαν όλους παγωτό

Μία πρωτοβουλία ξεχωριστή που σίγουρα κανένας δεν περίμενε να δει σε ένα τέτοιο ματς...


Ένα κλασικό ντέρμπι παρακολουθήσαμε στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με πολλή ένταση, νεύρα και αρκετές αψιμαχίες.

Πάντως, υπήρχαν και κάποιες καλές στιγμές, όπως αυτή που συνέβη με πρωτοβουλία των ανθρώπων των πρωταθλητών στο δεύτερο ημίχρονο και προς τέλος του αγώνα.

Το σκηνικό έλαβε χώρα όταν ο Ουάρντα έπεσε τραυματίας στο έδαφος μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα που τον έβγαλε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Αιγύπτιος άσος σφάδαζε στους πόνους και βρισκόταν δίπλα στον ερυθρόλευκο πάγκο. Τότε το ιατρικό τιμ των Πειραιωτων, που ήταν πιο κοντά στον παίκτη, έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή, μέχρι να φτάσουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Μία ξεχωριστή κίνηση που δε βλέπουμε συχνά στα ελληνικά γήπεδα και ειδικά σε ένα ντέρμπι-φωτιά ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη αντιπαλότητα.

Μάλιστα, κάτι ανάλογο έκανε και ο Ρέτσος, πάλι με τον Ουάρντα, όταν ο άσος του ΠΑΟΚ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ματς και ο αμυντικός των πρωταθλητών έτρεξε να τον βοηθήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: