ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Γαμπρός ξυλοκοπήθηκε από την πρώτη σύζυγό του (pics)

Στην Ινδία οι γυναίκες «δεν μασάνε» και δεν το παίζουν υπεράνω. Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας (ο γαμπρός που έφαγε το ξύλο) είναι ο...
42χρονος Vishal Kumar Sonu ο οποίος δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε από την πρώην σύζυγό του από την οποία -όπως εκείνη λέει- δεν έχει πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με την Hindustan Times, το περιστατικό διαδραματίστηκε έξω από τον χώρο του γαμήλιου γλεντιού. Ξαφνικά η γυναίκα «μπούκαρε» μαζί με συγγενείς της και κινήθηκε προς τον 42χρονο γαμπρό, ο οποίος είπε ότι δεν την γνωρίζει.

Αυτό «ξεχείλισε το ποτήρι» και προκάλεσε το ξέσπασμα της γυναίκας, η οποία του επιτέθηκε. Το προσωπικό του εστιατορίου οδήγησε τους πρωταγωνιστές εκτός χώρου, όπου συνεχίστηκε το επεισόδιο.

Ο κουνιάδος του γαμπρού, Pawan Kumar, δήλωσε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 14 χρόνια και έχει και ένα γιο 13 ετών. Πρόσθεσε ότι η αδερφή του μετακόμισε στο σπίτι των γονιών τους λόγω των εντάσεων που υπήρχαν μεταξύ τους για οικονομικούς λόγους.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι έμαθαν για τον γάμο του 42χρονου λίγες μέρες νωρίτερα, όταν κάποιος γνωστός τους τους έδειξε το προσκλητήριο.

Η πρώην σύζυγος, υποστηρίζει ότι είναι ακόμα παντρεμένοι και ότι προγραμμάτιζε τον γάμο του με μια γυναίκα 18 χρόνια μικρότερή του, χωρίς να έχει πάρει πρώτα διαζύγιο απ' αυτήν.
Όταν η αστυνομία έσπευσε στο γλέντι οδήγησε τον γαμπρό και τους συγγενείς του στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί ο 42χρονος είπε ότι έχει πάρει διαζύγιο από την πρώτη του σύζυγο και έχει τα απαραίτητα έγγραφα για να το αποδείξει.


cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: