ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Τι σχέση έχει η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη στο Twitter με το Survivor; Σε ποιον «την πέφτει»

Όταν οι «Διάσημοι» διάβαζαν τα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η γνωστή παρουσιάστρια χρησιμοποίησε το #sixamenios και έγραψε το εξής.


Το Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στον καναπέ, πράγμα το οποίο φαίνεται και από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Κατά τη διάρκεια προβολής του παιχνιδιού, οι χρήστες των social media ποστάρουν συνεχώς ατάκες-φωτιά, οι οποίες είναι ξεκαρδιστικές και αναπαράγονται συνεχώς.

Ανάμεσα σε αυτούς, είναι και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πολλές φορές σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν και εκφράζει οτιδήποτε την ενοχλεί μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Έτσι, χθες κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και όταν οι «Διάσημοι» διάβαζαν τα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η γνωστή παρουσιάστρια χρησιμοποίησε το #sixamenios και έγραψε το εξής: «Η μαγκιά θα ήταν να έβγαινε με μήνυμα ο #sixamenios με φρύδι κάγκελο και γυαλισμένο περουκίνι δίνοντας έπαθλο αλόες #survivorGR».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:
Eleonora Meleti @NonoraM


Η μαγκια θα ηταν να εβγαινε με μηνυμα ο #sixamenios με φρυδι καγκελο κ γυαλιζμενο περουκινι δινοντας επαθλο αλοες #survivorGR
12:25 π.μ. - 16 Μαρ 2017

8585 Retweet
481481 "μου αρέσει"

youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: