ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Άφαντος ο Αντώνης Λιβανίου: «Πήρε 1,3 εκατ ευρώ και εξαφανίστηκε»

Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες της Έμυς Λιβανίου με τον πρώην σύζυγό της Αντώνη Λιβάνιο, τον οποίο...
-όπως λέει- αναζητεί επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια προκειμένου να λύσουν τις οικογενειακές διαφορές τους.

Εκείνος δεν δίνει ποτέ το «παρών» στο δικαστήριο, ενώ η ίδια διεκδικεί την καταβολή διατροφής για τα παιδιά της. Αυτή τη φορά στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο Αντώνης Λιβάνιος δεν εκπροσωπήθηκε ούτε καν από δικηγόρο, οπότε η αγωγή διατροφής συζητήθηκε ερήμην εναγομένου όπως αναφέρει η Espresso σε δημοσίευμά της.

«Τον αναζητούμε παρά πολύ καιρό. Είχε πάρει δάνειο 400.000 ευρώ για ένα ακίνητο, στη συνέχεια πήρε άλλα 300.000 κι έφυγε. Είχε πάρει και 600.000 ευρώ από μια ΜΚΟ και εξαφανίστηκε ο Λιβάνιος! Υπάρχουν δημοσιεύματα...» ανέφερε στο δικαστήριο ο αδελφός της Εμης Ζησιοπούλου, που ήταν μάρτυρας από την πλευρά της γνωστής δημοσιογράφου.

Οπως εξήγησε στους δικαστές ο μάρτυρας, μετά το διαζύγιό της η αδελφή του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. «Υπάρχει ένα ακίνητο, το οποίο όμως είναι προσημειωμένο. Είχε βάλει την αδελφή μου εγγυήτρια σε αυτό. Την είχε και μέλος σε εταιρία εν αγνοία της!» περιέγραψε.

Η συζήτηση στο ακροατήριο είχε προκύψει μετά την έκδοση της απόφασης 552/2015 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για αναστολή της έκδοσης οριστικής απόφασης σχετικά με τη διατροφή και όχι μόνο, «μέχρι να προσκομισθεί είτε βεβαίωση περί πραγματικής επίδοσης στον Αντώνη Λιβάνιο της από 27-8-2013 αγωγής είτε εγγράφου από το οποίο να αποδεικνύεται η διαβίβαση του εγγράφου στον εναγόμενο, καθώς και η ακριβής ημερομηνία αποστολής του από το υπουργείο Δικαιοσύνης προς την Υπηρεσία Παραλαβής στη Γερμανία».


newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: