ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Απίστευτο! 29χρονη έχασε την Παρθενιά της μετά από επίσκεψη στον γυναικολόγο της. Δείτε ΤΙ ζητάει σαν αποζημίωση και θα μείνετε άφωνοι!

Μία γυναικολόγος έχασε την δουλειά της αφού μία γυναίκα ισχυρίστηκε πως έχασε την παρθενιά της κατά την διάρκεια της εξέτασης. Η...
αφοσιωμένη Χριστιανή, 29, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως ο υμένας της είχε σπάσει κατά την διάρκεια μιας εξέτασης σε κλινική του Novosibirsk στην Ρωσία.

Είχε παραμείνει παρθένα γιατί τα πιστεύω της απαιτούσαν να μείνει αγνή μέχρι τον γάμο. Ωστόσο, όταν είπε στον αρραβωνιαστικό της για το περιστατικό, εκνευρίστηκε τόσο πολύ που έσπασε τον αρραβώνα.

Θυμάται: “Ήταν η πρώτη μου συνάντηση με την γιατρό και της είπα πως είμαι 29 και ακόμα παρθένα. Ένιωσα πόνο κατά την διάρκεια της εξέτασης και είδε αίμα στα γάντια της γιατρού. Εκείνη όμως μου είπε πως όλα ήταν καλά. Μία εξέταση σε ιδιωτική κλινική επιβεβαίωσε τους φόβους μου.

Μου είπαν πως ο υμένας μου είχε σπάσει μερικώς. Έκλαιγα όλη μέρα και όλη νύχτα χωρίς σταματημό. Πώς μπόρεσε να μου το κάνει αυτό; Ποτέ δεν περίμενα να γίνει έτσι. “Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο έχω υποφέρει, όπως και η μητέρα μου. Είχε μείνει και εκείνη παρθένα μέχρι το γάμο της και ήθελα και εγώ να ακολουθήσω αυτές τις αρχές. “

Το θύμα έχει ζητήσει £28,500 σαν αποζημίωση και η δικηγόρος της, Tatiana Popova, είπε πως στον δυτικό κόσμο οι άνθρωποι παίρνουν εκατομμύρια για τέτοια λάθη.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: