ΣΙΝΕ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

«Ζωές παράλληλες»: Επεισόδια 6-7-8-9-10 (video)

Επεισόδιο 6: Η Νεριμάν υπόσχεται στην Καντέρ πως αν την ενημερώνει για ότι συμβαίνει στο ορφανοτροφείο, εκείνη θα της αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα των...
γονιών της. Η Εϊλούλ ανακαλύπτει πως ο Κεμάλ έχει χτυπήσει τη μητέρα της.
Επεισόδιο 7: Η Καντέρ αποφασίζει να μαρτυρήσει στη διευθύντρια του ορφανοτροφείου όσα γνωρίζει για την αυτοκτονία της Τζεμρέ, με την ελπίδα πως θα μάθει για τους γονείς της. Όταν το ανακαλύπτει αυτό η Σονγκιούλ αποφασίζει να βοηθήσει η ίδια την Καντέρ και τρυπώνει στο γραφείο της Νεριμάν. Η Εϊλούλ ανησυχεί πως ο Κεμάλ θα την καρφώσει στην αστυνομία.


Επεισόδιο 8: Ο Κεμάλ απειλεί την Εϊλούλ πως αν δεν συναντηθούν θα την καταγγείλει στην αστυνομία και θα τους δώσει το μαχαίρι με τα δαχτυλικά αποτυπώματά της. Η Σονγκιούλ και η Καντέρ θα φτάσουν την κατάλληλη στιγμή για να σώσουν την Εϊλούλ.
Επεισόδιο 9: Η Μεσουντέ γεννάει και η Εϊλούλ βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Η Φεριντέ προσπαθεί να στηρίξει την Εϊλούλ και να καταλάβει τι μεσολάβησε και το κορίτσι είναι τόσο ανήσυχο και τρομαγμένο. Η Μεσουντέ μάταια προσπαθεί να εντοπίσει τον Κεμάλ και να τον ενημερώσει για τη γέννα. Αναγκάζεται να δηλώσει την εξαφάνισή του.

Επεισόδιο 10: Η Μεράλ ανακαλύπττει το μέρος όπου χτυπήθηκε ο Κεμάλ και ξεσηκώνει όλα τα κορίτσια να τρέξουν στον κήπο. Παράλληλα, η Σονγκιούλ και η Καντέρ τρέχουν αμέσως να εξαφανίσουν όλα τα ίχνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic