ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Μέρα θλίψης για τον ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα πριν από 26 χρόνια δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ, ο Ευθύμης Λιάκας και ο Κώστας Ντόλιας κάηκαν μέσα σε...
αυτοκίνητο από δολοφονική ενέδρα αγνώστων.


Ενα τραγικό συμβάν είχε ζήσει η οικογένεια του ΠΑΟΚ και ολόκληρη η Ελλάδα σαν σήμερα πριν από 26 χρόνια. Δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ ο Ευθύμης Λιάκας και ο Κώστας Ντόλιας κάηκαν μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη μετά τον τελικό Κυπέλλου στο μπασκετ που είχε δώσει ο Δικέφαλος με τον Πανιώνιο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το βράδυ στη διασταύρωση Αγίου Στεφάνου, στο 24ο χλμ, της εθνικής οδού. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα δέχθηκε από μπροστά βόμβα μολότοφ που εξερράγη με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Οι δύο επιβαίνοντες που κάθονταν μπροστά πρόλαβαν και βγήκαν, ενώ ο Κώστας Ντόλιας και ο Ευθύμης Λιάκας που ήταν στα πίσω καθίσματα κάηκαν ζωντανοί. Υπάλληλος της EXPRESS SERVICE, καθώς και οδηγοί διερχόμενων αυτοκινήτων είχαν υποστηρίξει ότι τη βόμβα έριξε κουκουλοφόρος που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο παρακολουθούσε το ΙΧ των οπαδών του ΠΑΟΚ και το προσπέρασε και τελικά είναι αυτή η εκδοχή που επίσημα υιοθέτησε η Αστυνομία.

Η τραγωδία είχε και συνέχεια, καθώς η μητέρα του Κώστα Ντόλια, έδωσε τέλος στη ζωή της τρεις μήνες μετά, ενώ είχε και τον σύζυγό της καθηλωμένο σε αναπηρική καρέκλα λόγω εγκεφαλικού. Στην είσοδο των γηπέδων της Τούμπας, με πρωτοβουλία των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ και σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ υπάρχει κρεμασμένη μία μαρμάρινη πλάκα στη μνήμη των δύο εκλιπόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: