ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Μοντέλο αποφάσισε να μην ξυρίσει τις μασχάλες & τα πόδια της για έναν ολόκληρο χρόνο. Δείτε πως είναι και θα μείνετε!

H fitness blogger Morgan Mikenas πιθανόν εξοικονομεί πολλά λεφτά στα ξυραφάκια. Έχει επίσης περισσότερο ελεύθερο χρόνο από τις περισσότερες γυναίκες. Γιατί;...
Επειδή θέλοντας να προωθήσει την ιδέα της φυσικής ομορφιάς, η fitness blogger έχει περάσει ένα χρόνο χωρίς να ξυρίζεται, και αυτά είναι τα αποτελέσματα.

«Δεν προσπαθώ να κάνω όλη την ανθρωπότητα να σταματήσει να ξυρίζει τις μασχάλες ή τα πόδια της πια,» αναφέρει η Morgan σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube πρόσφατα. «Θέλω απλά να εμπνεύσω άλλους να κάνουν αυτό που τους βολεύει, αυτό που τους κάνει να νιώθουν πιο άνετα.» Ο χρόνος που δαπανούσε ήταν μία από τις αιτίες που σταμάτησε να ξυρίζεται, όπως και το γεγονός ότι δέχτηκε bullying σε ηλικία 11 ετών επειδή είχε τριχωτά πόδια. Αποφάσισε να αποδεχτεί τη φυσική της ομορφιά, αντί να κάνει αυτό που προσδοκά η κοινωνία από αυτή. Αναφέρει ότι ο φίλος της δεν έχει πρόβλημα και ότι είναι όμορφη όπως και να χει. «Θέλω κανένας να μη νιώθει ντροπή για τον εαυτό του,» αναφέρει. «Νομίζω είναι άδικο που οι άνθρωποι νιώθουν την υποχρέωση να συμβιβάζονται με αυτούς τους κοινωνικούς κανόνες. Κάντε απλά αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά.»

Μπορεί να μη θέλει ο καθένας να το υιοθετήσει αυτό, αλλά επιδοκιμάζουμε την απόφασή της να υπερασπιστεί αυτό που πιστεύει. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε στο YouTube, το οποίο έχει ήδη πάνω από 400 χιλιάδες προβολές.

















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: