ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Λαμπάδα μικρόφωνο... κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη και ξεπουλάει! - Δείτε και άλλες πρωτότυπες λαμπάδες (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Πρωτότυπες λαμπάδες κυκλοφορούν και φέτος την Πασχαλινή περίοδο στη Θεσσαλονίκη. Φρούτα, ποτά και διάφορες λιχουδιές μετατρέπονται σε λαμπάδες και αποτελούν μια διαφορετική πρόταση στους καταναλωτές. Ωστόσο,...
μέχρι στιγμής, μια είναι η λαμπάδα που ξεχώρισε και την αναζητούν οι περισσότεροι!

Η λαμπάδα αποτελεί το απαραίτητο δώρο από τους νουνούς στα βαφτιστήρια για το Πάσχα. Συνήθως όταν είναι μικρά τα παιδιά, τα πράγματα είναι πιο εύκολα γιατί ζητούν κάτι συγκεκριμένο. Όσο μεγαλώνουν οι επιλογές μειώνονται και γίνονται πιο μονότονες. Βλέποντας, όμως, τις λαμπάδες που κυκλοφορούν σε καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όχι απλά μπορείς να πάρεις μια πρωτότυπη λαμπάδα αλλά και να μην έχεις βαφτιστήρι, μπαίνεις στον πειρασμό να κάνεις δώρο μια σε φίλο σου ή ακόμα και στον εαυτό σου.

Περπατώντας την Προξένου Κορομηλά, το μάτι σου σίγουρα θα πέσει στην βιτρίνα με τις ιδιαίτερες λαμπάδες του καταστήματος «Cava Βiladeri». Πρόκειται για χειροποίητες λαμπάδες σε μορφή ποτών, φαγητών και αντικειμένων που δεν φανταζόμασταν ότι θα μπορούσαμε να κρατάμε στην εκκλησία για να λάβουμε το Άγιο Φως.

Λαμπάδα μικρόφωνο!

Όπως μας ενημέρωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Ανθούλα Μπιλαδέρη, το φετινό σχέδιο το έφεραν για πρώτη φορά και είναι αυτό που ζητάει περισσότερο ο κόσμος. Ίσως απλά να τους εντυπωσιάζει αλλά ίσως και να είναι επηρεασμένοι από τα πολλά μουσικά talent show... Χαρακτηριστικό είναι πως την Μεγάλη Δευτέρα το συγκεκριμένο σχέδιο είχε ήδη εξαντληθεί! Την Μεγάλη Τρίτη παράλαβαν ξανά το ίδιο σχέδιο και η ζήτηση του κόσμου ήταν ακόμα περισσότερη, με πολλά κομμάτια να είναι ήδη κρατημένα.

«Το έχουν αγοράσει πάρα πολλά παιδιά ηλικίας 6-8 χρονών. Έχουμε ένα σχολείο κοντά στο μαγαζί και πολλοί μαθητές περνούν, το βλέπουν και το αγοράζουν. Ίσως να το βλέπουν και σαν παιχνίδι. Ωστόσο έχω δει να το αγοράζουν άνθρωποι μέχρι και 50 χρονών, είτε για δώρο, είτε για τον εαυτό του. Τα προηγούμενα χρόνια, η λαμπάδα με τις πιο πολλές πωλήσεις ήταν με το σχήμα παγωτό, φέτος είναι το μικρόφωνο!» δήλωσε στο Seleo η Ανθούλα Μπιλαδέρη.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι τέτοιο

Φυσικά αυτή η λαμπάδα είναι ο,τι πρέπει για όλους τους τραγουδιστές, καθώς το μικρόφωνο είναι βασικό «εργαλείο» της δουλειάς τους. Αυτό σκέφτηκε και ένας φίλος της Νατάσας Θεοδωρίδου και της το χάρισε. Η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το δώρο αυτό, που ανέβασε στα social media βίντεο για να το παρουσιάσει. «Είμαι πολύ χαρούμενη, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι τέτοιο» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου διαβεβαιώνοντας πως με αυτή την λαμπάδα θα πάει στην εκκλησία.

Ωστόσο στο κατάστημα υπάρχουν και άλλες λαμπάδες που τραβούν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πολλών καταναλωτών. «Χαίρονται και τις προτιμούν τις λαμπάδες αυτές, γιατί με αυτό τον τρόπο η γιορτή γίνεται χαμόγελο» μας λέει ο υπάλληλος του καταστήματος. Οι τιμές στις περισσότερες κυμαίνονται από 10 έως και 20 ευρώ.

Λαμπάδες ποτά...

Αν κάποιος φίλος σας, δεν αφήνει τον φραπέ ή το φρέντο καπουτσίνο από το χέρι, με τις παρακάτω λαμπάδες θα βρείτε την ευκαιρία να τον «πειράξετε». Ενώ για τους λάτρεις του οινοπνεύματος, έχει όλες τις επιλογές... ούζο, μπύρα και ουίσκι!





Λαμπάδες... λιχουδιές!

Εδώ και μερικά χρόνια κυκλοφορούν στα καταστήματα οι λαμπάδες σάντουιτς με σουβλάκι ή και γύρο! Όμως υπάρχουν και άλλες αδυναμίες, όπως είναι το ποπ - κόρν και τα παγωτά. Αλλά και για όσους λατρεύουν τα φρούτα, υπάρχουν αρκετές επιλογές...





Λαμπάδες μόνο για γυναίκες!

Λαμπάδα κραγιόν και λαμπάδα γόβα! Είναι δυο από τις λαμπάδες που τρελαίνονται οι γυναίκες να παίρνουν δώρο σε φίλες τους. Οι λαμπάδες γόβες και κραγιόν υπάρχουν σε διάφορα χρώματα και τις προτιμούν ιδιαίτερα και μικρά κοριτσάκια...



Δεν υπάρχουν σχόλια: