ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ζευγάρι στα Τρίκαλα ξεσήκωνε τη γειτονιά με τα όργιά του!

Μια ολόκληρη γειτονιά στα Τρίκαλα αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας για να ξαναβρεί τον...
ύπνο της, που είχε χάσει εδώ και αρκετό καιρό από τα θορυβώδη όργια στα οποία επιδιδόταν κάθε βράδυ ένα ζευγάρι που κατοικούσε σε ένα από τα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι ενοχλημένοι ένοικοι και κάποιοι από τους γείτονές τους, προσπάθησαν πολλές φορές να συνετίσουν τους «θερμούς» γείτονες με παρατηρήσεις, ακόμα και με ικεσίες, ζητώντας τους να είναι περισσότερο διακριτικοί.

Οπως τους είπαν, δεν ήταν μόνο ότι τους στερούσαν τον ύπνο, ενώ την επομένη έπρεπε να ξυπνήσουν για να πάνε στις δουλειές τους, αλλά και ότι τα παιδιά τους άκουγαν τις κραυγές ηδονής και ρωτούσαν με απορία «γιατί φωνάζει η κυρία τάδε;»

Ομως, το «καυτό» ζευγάρι δεν συμμορφώθηκε κι έτσι συγκάλεσαν συνέλευση και αποφάσισαν να καλέσουν την Αστυνομία, στην οποία κατήγγειλαν ότι «κόσμος μπαίνει και βγαίνει από το διαμέρισμα, ενώ παρατηρούνται και μικροκλοπές και φθορές στην πολυκατοικία».

Οπως φαίνεται, τα κατάφεραν και οι «ζωηροί» ένοικοι του διαμερίσματος αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν προς αναζήτηση νέας στέγης, για να απολαύσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: