ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Θυμάστε το Κοριτσάκι που Ανακηρύχθηκε το Πιο Όμορφο Παιδί στον Κόσμο; Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα και θα Τρίβετε τα Μάτια σας!

Tα παιδιά μοντέλα πάντα ήταν ένα αμφιλεγόμενο θέμα συζήτησης και αυτό ακριβώς είναι που συνέβη και σ’αυτό το νεαρό μοντέλο από την Γαλλία, Thylane Blondeau. To 2011, πήρε τον τίτλο του...
“πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο.” Είχε πάρει όμως μέρος σε μία φωτογράφιση της Vogue, η οποία σήκωσε πολλές αντιδράσεις.

Γνωρίστε τους γονείς της.

Ο πατέρας της, Patrick Blondeau, είναι αστέρας του ποδοσφαίρου και η μητέρας της, Veronika Loubry, είναι γνωστή ηθοποιός. Την έβαλαν στον χώρο του μόντελινγκ από την ηλικία των 4.

Πήρε μέρος στην επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier.

Αυτά τα μάτια της…

Με τα διαπεραστικά μπλε μάτια της και τις εκπληκτικές της γωνίες, φαινόταν από την αρχή πως θα γινόταν πανέμορφη!

Στα πρώτα της χρόνια…

Στην αρχή, δεν υπήρχαν πολλές αντιδράσεις για την καριέρα της.

Μέχρι που έγινε αυτό..

Πήρε μέρος σε ένα άρθρο της Vogue και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πολλοί σχολίασαν την φωτογραφία λέγοντας πως είναι υπερβολικά προκλητική.

Η ψυχολόγος Emma Grey μίλησε για την φωτογράφιση…

Είπε: “Η φωτογραφία αυτή είναι η αντίθεση στο πως θα έπρεπε να είναι η παιδική ηλικία στην κοινωνία μας. ένα παιδί εκτίθεται στον κόσμο χωρίς να έχει πάρει πρώτα τα απαραίτητα όπλα για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θα της παρουσιαστούν. “

«Έχουμε μεγάλες ανησυχίες για το πρακτορείο μοντέλων που εκπροσωπεί την Blondeau, που δεν φαίνεται να έχει καταλάβει πως εκπροσωπεί ένα παιδί και όχι έναν ενήλικο.”

Η μητέρα της είπε…

«Παραδέχομαι πως σοκαρίστηκα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Αλλά θέλω να είμαι ακριβής: το μόνο που με σόκαρε ήταν πως το κολιέ που φορούσε η κόρη μου κοστίζει €3 εκατομμύρια. Έχω απορρίψει τουλάχιστον τα 3/4 όσων μας έχουν προτείνει. Προς το παρόν, ζει μία φυσιολογική ζωή.”

Τότε ήταν πολύ νέα…

Η Blondeau δεν έχει την δυνατότητα βέβαια να λέει και πολλά.

Πλέον, έχει γίνει πολύ διάσημη στο Instagram.

Και λογικό άλλωστε. Αφού είναι πανέμορφη!

Στην ηλικία των 14…

Εκτός από το να είναι μοντέλο, έχει πρωταγωνιστήσει και στην Γαλλική ταινία “Belle & Sebastian.”

Σε μία συνέντευξη, την ρώτησαν πώς αισθανόταν που ήταν μοντέλο σε τόσο μικρή ηλικία:
«Η Kate Moss ξεκίνησε το μόντελινγκ όταν ήταν 15. Οπότε δεν θεωρώ τον εαυτό μου πολύ μικρή. Εάν έχεις ένα καλό πρακτορείο και ανθρώπους να σε φροντίζουν – είναι τέλειο!”

Πήρε μέρος στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού και ρωτήθηκε τι θα έκανε μόλις τελείωνε η εκδήλωση.

Η Απάντησή της: “Θα πάω σπίτι να ξεκουραστώ και μετά στο σχολείο.” Είναι μικρή, αλλά φαίνεται πως έχει το μυαλό της μέσα στο κεφάλι της.

Εσείς τι πιστεύετε;
wittyfeed.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: