• Θεωρητική κατάρτιση στις ομάδες υλικών της ζαχαροπλαστικής αρτοποιείου
  • Τεχνική αργής ωρίμανσης στη ζαχαροπλαστική
  • Ζύμες για σου κι εκλέρ
  • Βάσεις τάρτας
  • Κρέμες ζαχαροπλαστικής (σεράνο, βανίλιας κ.α)
  • Υποχρεωτική πρακτική Άσκηση
  • ΕισηγητέςΜιχάλης Ορεστίδης,Δημήτρης Φραγκογιάννης
  • ΤοποθεσίαΕλληνική Σχολή Αρτοποιίας, Σπετσών 1, Κερατσίνι, 18755
  • ΕνδιαφέρειΓια επαγγελματίες αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, και αρτοτεχνίτες
  • ΕπίπεδοΕπίπεδο 1 Εισαγωγικό
    Απευθύνεται σε αρτοποιούς, υπαλλήλους αρτοποιείων και λοιπούς εργαζομένους του κλάδου τροφίμων οι οποίοι  είτε δεν έχουν λάβει κάποια κατάρτιση ή δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία κι εξειδίκευση.Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές ανάλογα με τον πυλώνα εκπαίδευσης.