ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Τουρνουά Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Γρεβενών

Το πρώτο Σάββατο του Μαΐου, στις 06 του μηνός, η Ακαδημία της ΕΠΣ Γρεβενών διοργανώνει τουρνουά στις εγκαταστάσεις της με την συμμετοχή...
10 ομάδων που πιθανόν να αυξηθούν μέχρι τις 28 του μηνός που είναι η τελευταία μέρα δηλώσεων συμμετοχής.

Το τουρνουά θα είναι πρωινό και απογευματινό.
11:00 - 14:30 Πρωινό Τουρνουά
14:30 - 15:00 Απονομή Αναμνηστικών Επάθλων
15:00 - 18:00 Απογευματινό Τουρνουά

Στον χώρο του τουρνουά θα υπάρχει εταιρεία catering που θα είναι πλήρως οργανωμένη, με καρέκλες και τραπέζια, για να απολαύσετε τον καφέ σας ή το φαγητό σας.

Τους αγώνες θα διευθύνουν αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Γρεβενών, έπειτα από πρωτοβουλία του αρχιδιαιτητή κ. Κωνσταντίνου Βλάχου. Τον ευχαριστούμε θερμά !

Την εκδήλωση θα κοσμεί φέτος με την παρουσία της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την συμμετοχή για πρώτη φορά 3 τμημάτων του Συλλόγου και την αποστολή 50 ατόμων, προεξέχοντος του διευθυντή των ακαδημιών κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου. Ένα όνειρο ετών για την περιοχή μας και την ακαδημία μας παίρνει σάρκα και οστά, δημιουργώντας ένα πόλο έλξης για όλους τους λιλιπούτειους αθλητές και τους γονείς τους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την θετική τους ανταπόκριση !

Οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή έως τώρα είναι:
1) ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
2) Κρόνος Καστοριάς
3) ΠΑΣ Φλώρινα
4) Κορησός Καστοριάς
5) Σιάτιστα Κοζάνης
6) Παναργειακός Καστοριάς
7) Ακαδημία Βοΐου Κοζάνης
8) Πυρσός Γρεβενών
9) Αεράτα Γρεβενών
10) Ακαδημία Χασίων ΕΠΣ Γρεβενών


Θα επανέλθουμε προσεχώς ανακοινώνοντας τον τελικό αριθμό των ακαδημιών που θα λάβουν μέρος, με ποια τμήματα θα αγωνιστούν καθώς και το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων

Τελειώνοντας να ανακοινώνουμε πως στην πρώτη μας χρονιά συμμετοχής στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα της Καστοριάς, καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση του 2ου Ομίλου !! Η απονομή του κυπέλλου θα γίνει το Σάββατο που διεξάγεται το τουρνουά, παρουσία εκπροσώπου του ΔΣ της ΕΠΣ Καστοριάς. Μια ακαδημία, μια οικογένεια !

Μεγαλώνουμε μαζί σας...


Δεν υπάρχουν σχόλια: