ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Συγκινητικό: Τι ορκίστηκε ο Στάθης Ψάλτης στην κόρη του όταν ήταν μικρή...

Τελευταία φορά που ακούσαμε τον Στάθη Ψάλτη να μιλά για την κόρη του Μαρία, που απέκτησε από το γάμο του με την ηθοποιό...
Κάτια Κυβέλου, ήταν στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Μάιο του 2015.

Τότε ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε για την κόρη του, για τον τρόπο που τη μεγάλωσε και αποκάλυψε τον «όρκο» που της έδωσε όταν ήταν μικρή.

«Η κόρη μου ποτέ δεν ασχολήθηκε με την ηθοποιία. Ασχολείται με το σχέδιο. Δεν ζήτησε ποτέ δημοσιότητα και δεν φοβήθηκε να βγει. Την είχα ελεύθερη αλλά το μεγάλωμα της κόρης μου ήταν πολύ αυστηρό. Της έλεγα ας πούμε στο σχολείο, στην πρώτη τάξη του δημοτικού "Κορίτσι μου αυτό μην το πάρεις, αν δεις ένα ωραίο μολύβι παιδί μου και σου αρέσει, μην το πάρεις, αυτό είναι κλεψιά, θα το πεις σε εμένα. Αν δεις κάποιον άλλο να παίρνει το μολύβι ενός φίλου σου, δεν θα το πεις, αυτό είναι ρουφιανιά! Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα ξέρεις! Γιατί εγώ αύριο μπορεί να πεθάνω! Και μου λέει "Μπαμπά, εσύ μου είπες ότι δεν θα πεθάνεις. Ορκίσου ότι δεν θα πεθάνεις... Θα με κάνεις πριγκίπισσα... Έτσι δεν μου 'χεις πει... Ορκίσου, Ορκίσου...", και ορκίστηκα!».

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: