ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΤΟ ΠΑΡΆΚΑΝΕ! ΕΊΧΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΆΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΊΛΗ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΆΡΑΣ ΚΑΙ…

Τρελό σκηνικό σε νυχτερινό μαγαζί με επώνυμο να δίνει ρεσιτάλ

Γνωστός πατρινός ο οποίος μένει μόνιμα σε μονοκατοικία η οποία βρίσκεται σε... τοπικό διαμέρισμα που συνορεύει με θάλασσα, αποφάσισε το περασμένο Σάββατο να βάλει τέλος στον περιπετειώδη έγγαμο βίο του και προπάντων τα πράγματα στη θέση τους.

Προκειμένου να .διευθετήσει τα του γκρίζου έγγαμου βίο του, αποφάσισε να καλέσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο τη γυναίκα του, με την οποία ζουν υπό την ίδια σκέπη αλλά δεν τα πάνε καθόλου καλά, την κουμπάρα του, μια φίλη της κουμπάρας του, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι και οικογενειακή φίλη και τα παιδιά τους που είναι στο στάδιο της εφηβείας, προκειμένου όπως τους είπε να διασκεδάσουν.

Η νύχτα τηρουμένων των αναλογιών κυλούσε ..ομαλά – παρά το γεγονός ότι η οικογενειακή του γαλήνη εδώ και μήνες έχει διαταραχτεί ανεπανόρθωτα – με τις όποιες προσπάθειες έχει κάνει να πείσει τη γυναίκα του πως τον υποπτεύεται άδικα, να έχουν πέσει στο κενό.

Όταν πέρασε αρκετή ώρα και το ποτό άρχισε να δρα, ο άντρας της παρέας ζήτησε από τις τρεις γυναίκες που είχε καλέσει και τα παιδιά να δώσουν προσοχή σε αυτά που έχει να τους πει.

Ο άντρας απευθύνθηκε πρώτα στη γυναίκα του, στην οποία ορθά κοφτά της είπε πως επειδή τόσα χρόνια με κατηγορείς πως τα έχω με την κουμπάρα και μου έχεις κάνει το βίο αβίωτο ήρθε η στιγμή να μάθεις την αλήθεια.

Με την κυρία – δείχνοντας την κουμπάρα -είχα ένα απλό αίσθημα πριν πολύ καιρό, γι’ αυτό πάψε να με ζαλίζεις. Επειδή όμως δεν αντέχω άλλο τη γκρίνια σου μάθε πως άλλο το αίσθημα και άλλο έpωτας. Γι’ αυτό σε πληροφορώ πως είμαι ερωτευμένος εδώ και αρκετούς μήνες με την κυρία από εδώ και έδειξε την οικογενειακή φίλη, με την οποία πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει σηκώθηκε και έφυγε, αφήνοντας τους υπόλοιπους ..καλεσμένους του σύξυλους .

Η ιστορία είχε και ουρά καθώς ο ερωτευμένος σύζυγος μετά από λίγα εικοσιτετράωρα πήγε σπίτι του προκειμένου να πάρει τα ρούχα του, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με θέαμα που δεν περίμενε καθώς η γυναίκα του, είχε πετάξει όλα τα ρούχα του και άλλα προσωπικά αντικείμενα στον κήπο.

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: