ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής με fun club στην Πιερία! (viral)

Του Νίκου Κολίτση - Metrosport.gr

O Γιώργος Κατσαρός είναι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Κατάγεται από τη Λεπτοκαρυά Πιερίας και αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική χρονιά στην...

ιστορική πρωτοπόρο και κυπελλούχο Α.Ε. Ποσειδώνα Π.Π.Π. και στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. So what? θα πείτε και θα έχετε το δίκιο σας. Ο μόνος είναι; Ο μόνος μπορεί να μην είναι σίγουρα, αλλά ξέρετε εσείς άλλον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή πανελλαδικά, που να διαθέτει fun club, με σεβαστό αριθμό φανατικών μελών, που να τον ακολουθεί πιστά παντού και να τον αποθεώνει;

E, αυτός είναι ο Γιώργος και αυτό είναι το fun club του, που αποκαλύπτεται στο ευρύ κοινό, …μετά το μυστικό της Αμφίπολης, χάρη στο φωτογραφικό φακό και στον ανιχνευτή κερκίδας του Νίκου Κολίτση και του Metrosport.gr, που παραδίδει τον, «ιδιαιτέρως χαμηλών τόνων και παιδί μάλαμα» -σύμφωνα με τους φίλους του- Γιώργο Κατσαρό, στην πανελλαδική αναγνώριση και καταξίωση, έστω και χωρίς τη «θέλησή» του. Άλλωστε και το fun club ουσιαστικά χωρίς τη θέλησή του «λειτουργεί», με μοναδικό κίνητρο την πραγματική αγάπη χρόνων των παιδικών του φίλων προς το πρόσωπό του.

Iδρυτής του fun club είναι ο, επί 27 συναπτά έτη, παιδικός του φίλος, Χρήστος Κωστόπουλος και επίτιμα ιδρυτικά στελέχη οι: Στάθης, Χρήστος, Μιχάλης, Χάρης, Άρης, Σάκης, Μους, Χρήστος, Βαγγέλης, Ζαχαρούλα, Μαριαλέννα, Φανή, Θάνος και Ευαγγελία (μην τολμήσετε να ρωτήσετε «ποια Ευαγγελία;»)

Αυτό πάντως είναι ένα από τα λίγα που δεν μπορεί να διαχειριστεί ο Γιώργος και συνεχίζει χαμογελαστός να «υπομένει» την ύπαρξη του fun club! Βέβαια, μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια που έγιναν, με επίτιμο… νονό το Metrosport.gr, που ανάγκασε τους «υπαίτιους» να δώσουν ονόματα και… διευθύνσεις -στον πρόσφατο νικηφόρο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας (με αντίπαλο την ΑΕ Καρίτσας)- είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος θα γίνει έξω φρενών μόλις το μάθει! (όπως μας αποκάλυψαν οι ίδιοι!). Απλώς μετά από λίγο θα χαμογελάσει και πάλι και η ζωή θα συνεχιστεί… Κύπελλο σήκωσε! Δεν είναι και λίγο!

Το επτασφράγιστο μυστικό, άλλωστε, αποκαλύφθηκε και τώρα ο Γιώργος οφείλει να το αποδεχθεί και να ζήσει μ’ αυτό! Διαφορετικά, του αφιερώνουμε το τραγούδι του Λ. Μαχαιρίτσα: «Μα τι είναι αυτός, μα τι είναι αυτός ο Γιώργος…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: