ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ο απίστευτος λόγος που πάνω από 100 άστεγοι θα γευματίσουν σε 5στερο ξενοδοχείο στην Μελβούρνη (εικόνες)

Ένα φανταστικό γεύμα στο ξενοδοχείο Intercontinental στη Μελβούρνη θα απολαύσουν 100 φτωχοί πολίτες της πόλης εντελώς δωρεάν.

Το γεύμα ουσιαστικά το «κέρδισαν» κατά τύχη, καθώς τον χώρο είχε κλήσει μία εταιρία συμβούλων, η οποία ακύρωσε τελευταία στιγμή το γεύμα, καθώς κανένας εκ των πελατών τους δεν θα παρευρισκόταν.
Ετσι, λοιπόν, από το να χαθεί η κράτηση, η επιχείρηση αποφάσισε να μην ακυρώσει το γεύμα, αλλά να το δωρίσει στους άστεγους και φτωχούς πολίτες της πόλης.
«Αυτοί οι άνθρωποι που κανονικά δεν είχαν την ευκαιρία ποτέ να απολαύσουν ένα γεύμα σε ένα τέτοιο μέρος θα πάρουν τώρα ένα πλήρες γεύμα στο 5στερο ξενοδοχείο, ανεφέρε η εκπρόσωπος τους ομίλου που είχε κάνει την κράτηση.

«Ήδη έχουν εξασφαλιστεί 100 θέσεις στους πιο νέους και τους αιτούντες άσυλο, αλλά δεν πρόκειται να υποτιμηθεί κανένας» διαβεβαίωσε η ίδια.

Όσοι θα παρευρεθούν στο γεύμα θα μπορούν να πάρουν το πρωινό τους, το μεσημεριανό τους γεύμα, ένα σνακ καθώς και να απολαύσουν ένα δροσερό ντους.

Και παρ΄όλο που δεν θα προσφέρεται κατάλυμα στους συμμετέχοντες, μόνο και μόνο η κίνηση είναι αρκετή για όσους θέλουν να γεμίσουν το στομάχι τους, ειδικά τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας στην Αυστραλία.

Οι φτωχοί πολίτες της Μελβούρνης ανέφεραν πως το γεύμα αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από την διαφορετική καθημερινότητά τους.

Μερικοί μαθητές που θα παρευρεθούν στο γεύμα θα έχουν μάλιστα την ευκαιρία να κάνουν μία περιήγηση στην κουζίνα του ξενοδοχείου, αλλά και στις εγκαταστάσεις του μετά το μεσημεριανό φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: