ΣΙΝΕ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

​Το 21ο τεύχος του Together!!!

Η… συνταγή παραμένει η ίδια!
Γνωρίσαμε την μουσικό Melentini, την performer Αγγελική Αυγητίδου, τον σκηνοθέτη Δημοσθένη Παπαμάρκο και ανακαλύψαμε την σαγηνευτική δυστοπία της...

Χριστίνας Τζάνη. Αλλάξαμε τις γειτονιές μας με την ομαδα Τόpio. Διαβάσαμε τα «Κοινωνικά Απόβλητα» την Ιστορία της πανκ σκηνής και συζητήσαμε με τον συγγραφέα Γιάννη Κολοβό για το πανκ, τα πρώτα στέκια των πανκς, την μουσική, τον αναρχικό χώρο ενώ από την πλούσια συνέντευξη του μάλλον γεννήθηκαν ερωτήματα παρά προέκυψαν απαντήσεις.

Ενημερωθήκαμε για τις δράσεις του ΝΟΚ Κοζάνη, χορέψαμε σε ρυθμούς capoeira, χιπ χοπ, τάνγκο, σάλσα, οριεντάλ . Μιλήσαμε με τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης για την εκστρατεία ECOMOBILITY, τα βιώματά τους, την νίκη τους! Ξεδιπλώσαμε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης! Μοιραστήκαμε συγκινήσεις με τους ηθοποιούς και συντελεστές της θεατρικής παράστασης ΙΚΕΤΗΡΙΑ. Ενημερωθήκαμε για τις "κρυφές" απειλές του καλοκαιριού. Μάθαμε τα πάντα για τα διεθνή πρότυπα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Ταξιδέψαμε έως την Στουτγάρδη και διασκεδάσαμε στο "Φεστιβάλ της Άνοιξης". Κάναμε με τους Οχληρούς ενα ταξίδι στον χρόνο… Μιλήσαμε με γιατρούς, συγγραφείς, designers, αθλητές, γεωπόνους, φοιτητές…Συναντήσαμε τις δυναμικότερες επιχειρήσεις του κάθε κλάδου.

Ακούσαμε μουσική, ήπιαμε κρασί, διαβάσαμε βιβλία​,​ προσέξαμε την διατροφή μας αλλά φαγαμε και παγωτά! Δώσαμε μάχη για τον έρωτα και την αγάπη! Συζητήσαμε για τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ. Γνωρίσαμε την λίμνη Πολυφύτου με την τεράστια της ποικιλία σε χλωρίδα και πανίδα.

Αυτά και άλλα πολλά στο 21ο τεύχος του Together……..

Καλή σας ανάγνωση σας θέλουμε μαζί μας για να «θεριέψουμε».

Το έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: