ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Η αγνοούμενη 29χρονη μητέρα Γιάννα Χατζημανωλάκη από το Μενίδι γύρισε στην οικία της

Ένα ευχάριστο νέο στα τόσα δυσάρεστα που μας κατακλύζουν καθημερινά, μας έκανε να χαμογελάσουμε. Σύμφωνα με τα αδέρφια της...
29χρονης μητέρας τριών παιδιών από το Μενίδι... η αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου νεαρή κοπέλα, γύρισε νωρίτερα στους οικείους της.

Τέλος στα χειρότερα σενάρια από κατοίκους της περιοχής, αλλά και γνωστούς της οικογένειας, που ήθελαν την αγνοούμενη Ιωάννα να μην βρίσκεται στην ζωή.

Στοιχεία για το που ήταν τόσες ημέρες η 29χρονη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα γίννουν γνωστοί οι πραγματικοί λόγοι που την οδήγησαν στο να εγκαταλείψει τα 3 ανήλικα παιδιά της αλλά και την συζυγική της στέγη.

Διαβάστε την ανάρτηση που κοινοποίησε πριν λίγο η μικρότερη αδερφή της Ιωάννας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:


Που βρισκόταν η Ιωάννα; Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της


Οι συγγενείς δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ξαφνικά μέσα στην νύχτα, άνοιξαν την πόρτα που τους χτυπούσαν. Κι αυτό γιατί η εξαντλημένη γυναίκα που αντίκρισαν, ήταν η Γιάννα που αναζητούσαν παντού επί είκοσι ημέρες!

Η 28χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη. Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

Ανέφερε πως έτρωγε ότι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό για να μην αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να δώσει άλλες εξηγήσεις. Για τα τρία παιδιά της η επιστροφή της, ήταν το καλύτερο δώρο μια μέρα μετά τη γιορτή της Μητέρας.

Η νεαρή Γιάννα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δέχεται ιατρική φροντίδα. Είχε φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου και για την εξαφάνισή της έχει βγει Silver Alert.

Δεν υπάρχουν σχόλια: