ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Η ερυθρόλευκη γιορτή για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος

Στο γήπεδο Καραϊσκάκης έγινε η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League και η απονομή στους ερυθρόλευκους του 44ου τροπαίου. Τιμήθηκαν ακόμη...
πρωταθλήτριες ομάδες του συλλόγου και παλαίμαχοι άσσοι.

Και εφέτος το Καραϊσκάκης ήταν εκείνο που φιλοξένησε τη φιέστα των πρωταθλητών για 7η συνεχή χρονιά, χωρίς πάντως αυτή την φορά να γίνει κάποιο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Η γιορτή άνοιξε με μια όμορφη συναυλία από τη Ζοζεφίν και τις Μέλισσες, που ανέβασαν σταδιακά το θερμόμετρο στο γήπεδο.

4125755
(Οι Μέλισσες on stage - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
4125748
("Φωτιά στα κόκκινα" από τη Ζοζεφίν - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στις πρωταθλήτριες ομάδες στίβου, βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών (αμφότερες πανηγύρισαν το νταμπλ), ενώ ειδικά βραβεία υπήρχαν για τη μεγάλη δόξα των ερυθρόλευκων, Γιώργο Δαρίβα αλλά και τον Αριέλ Ιμπαγάσα.
4125783
(Οι πρωταθλήτριες ομάδες στίβου, βόλεϊ και μπάσκετ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
Τα μάτριξ φιλοξένησαν βίντεο με παλιές επιτυχίες της ομάδας και σπουδαίες στιγμές, ενώ στο γήπεδο υπήρχαν και τα 43 κύπελλα πρωταθλήματος, που είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός. Παντού υπήρχαν παιδιά των Ακαδημιών της ομάδας.
4125788
(Τα τρόπαια του Ολυμπιακού επί σκηνής - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
Πριν τους "μεγάλους" ήταν η σειρά της Κ-20 να πάρει το τρόπαιο της για την κατάκτηση του τίτλου, συνοδευόμενη από βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της σεζόν.
4125876
(Ο Γιώργος Δαρίβας μαζί με την Κ-20 του Ολυμπιακού στην απονομή του πρωταθλήματος - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ένα βίντεο με τους προπονητές του Ολυμπιακού της εποχής του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αποθεώνεται.
4126263
(Το μήνυμα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην οθόνη του γηπέδου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Μηνύματα έστειλαν και στα ελληνικά οι Ζαρντίμ, Μίτσελ και Μάρκο Σίλβα.
4125844
(Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος με το Κύπελλο του πρωταθλήματος - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
Της απονομής προηγήθηκε βίντεο αφιέρωμα στην 7ετία της ομάδας του Ολυμπιακού και στα πεπραγμένα της αυτή τη σεζόν. Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος παρέδωσε το τρόπαιο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που το σήκωσε μαζί με τους παίκτες και τον προπονητή Τάκη Λεμονή στον ουρανό.
4125934
(Η ώρα της στέψης του Ολυμπιακού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
Μοναδικός απόντας από τη φιέστα ήταν ο Εστεμπάν Καμπιάσο, λόγω έκατκτου προσωπικού προβλήματος. Μάλιστα στον "φίλο του", ειδική αναφορά έκανε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, που παράλληλα άφησε ανοιχτά όλα τα ενεδεχόμενα για το μέλλον του.
4125920
(Οι δύο αρχηγοί Τσόρι Ντομίνγκεζ (αρ.) και Αλμπέρτο Μποτία (δ.) με το τρόπαιο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
Η γιορτή έκλεισε με τον καθιερωμένο γύρο θριάμβου και τα όλε-όλε με τον κόσμο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποσχέθηκε ακόμη πιο δυνατό Ολυμπιακό, παρά την πιθανή εμπλοκή του με τη Νόττιγχαμ (κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα, όπως είπε). Απάντησε επίσης στον Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας ότι θα βλέπει να τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει και άλλα τρόπαια ("μετά τα 20 βλέπουμε" ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα).
4125928
(Ο γύρος του θριάμβου των πρωταθλητών - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το 44ο πρωτάθλημά του!









Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος και 7ου συνεχόμενου ξεκίνησαν από νωρίς με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να διοργανώνει αρκετά happenings περιμετρικά του σταδίου και στους χώρους εντός του κτηρίου.


Αρκετοί γονείς με τα πιτσιρίκια τους έδωσαν το "παρών" και μάλιστα οι λιλιπούτειοι φίλοι των ερυθρολεύκων έδειχναν να το απολαμβάνουν. Το τελετουργικό ξεκίνησε στις 20.50 με δεκάδες νεαρούς αθλητές του Ολυμπιακού να πατούν χορτάρι κρατώντας ελληνικές και ερυθρόλευκες σημαίες.


Τα φλας στην εξέδρα άρχισαν να ανάβουν, ενώ νωρίτερα από τα μάτριξ έπαιξαν όλα τα φετινά γκολ της ομάδας στην πορεία της προς τον 7ο σερί τίτλο και 44ο συνολικά. Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε η εκρηκτική Ζοζεφίν, η οποία απογείωσε τον κόσμο με τη φωνή και τη γοητεία της.


Στις 21.10 έκαναν την εμφάνισή τους στην πίστα που είχε δημιουργηθεί εντός αγωνιστικού χώρου οι "μέλισσες" παίζοντας αρχικά τον ύμνο της ομάδας, με δική τους εκτέλεση, ενώ ο Χρήστος Μαστόρας ήταν ντυμένος με κόκκινο κοστούμι.


Τρέλανε το "Καραϊσκάκης" η Ζοζεφίν


Με καταγωγή από τον Λίβανο (η μητέρα της) και την Γερμανία (ο πατέρας της), η Ζοζεφίν φαίνεται πως πήρε το καλύτερο από κάθε πλευρά. Με την υπέροχη φωνή της ταξίδεψε τους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο "Καραϊσκάκης".


Βέβαια, στα 25 της χρόνια είναι μία από τις ομορφότερες καλλιτεχνικές παρουσίες στην Ελλάδα και φυσικά όταν εμφανίζεται πάνω στην σκηνή, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της.



Πέντε πρώην... ήταν στη φιέστα του Ολυμπιακού


Πέντε πρώην ερυθρόλευκοι μίλησαν στο πρόγραμμα της φιέστας του Ολυμπιακού, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο και την εμπειρία τους στο "λιμάνι".


Ερνέστο Βαλβέρδε: "Θέλω να συγχαρώ όλους τους φίλους του Ολυμπιακού και όλον τον κόσμο στον Πειραιά για το νέο αυτό τίτλο πρωταθλήματος που κάνει τον θρύλο του Ολυμπιακού να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και τους γαύρους να συνεχίζουν να χαίρονται κάθε φορά που τελειώνει μία σεζόν με μία ακόμα νίκη! Παρόλο που είμαστε μακριά, συνεχίζουμε να χαιρόμαστε, για όσα μπορεί και καταφέρνει αυτός ο σύλλογος".


Λεονάρντο Ζαρντίμ: "Συγχαρητήρια για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Είναι πολύ σημαντικό που ο Ολυμπιακός φτάνει τα 7 σερί πρωταθλήματα. Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν κάθε χρόνο τη δυνατότητα να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο δεν έχουν πολλοί φίλαθλοι στον κόσμο. Εύχομαι ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Καλησπέρα φίλοι του Ολυμπιακού. Είσαστε πάντα στην καρδιά μου".


Μάρκο Σίλβα: "Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας! Στον πρόεδρο, κύριο Μαρινάκη, σε όλους τους προπονητές που δούλεψαν στον σύλλογο σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στους ανθρώπους που καθημερινά δουλεύουν για τον σύλλογο και στους φανταστικούς φιλάθλους που τον κάνουν διαρκώς μεγαλύτερο. Συγχαρητήρια για τα 44 πρωταθλήματα, για το 7ο συνεχόμενο. Ξέρω πολύ καλά ότι είστε έτοιμοι για τα επόμενα. Για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου, είναι μεγάλη περηφάνια, χαρά, τιμή που αποτελούμε μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου. Συγχαρητήρια σε όλους!".


Βίτορ Περέιρα: "Πολλούς χαιρετισμούς σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού! Τα συγχαρητήρια μου για έναν ακόμα τίτλο, το έβδομο συνεχόμενο. Η ευχή μου είναι να συνεχίσετε και να τους κάνετε 10. Μόνο νίκες! Ήταν πολύ μεγάλη χαρά για εμένα που ήμουν μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου και αυτής της μεγάλης οικογένειας. Σας στέλνω μιας μεγάλη αγκαλιά".


Μίτσελ: "Ο Ολυμπιακός είναι για ακόμα μία φορά πρωταθλητής, την έβδομη συνεχόμενη! Η ικανοποίηση για αυτή την επιτυχία, ακόμα κι αν είναι συνηθισμένη, είναι ανυπολόγιστη! Το να είσαι ο καλύτερος έχει απαιτήσεις αλλά και ανταμοιβή,. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη ένας σύλλογος, ούτε απλώς μια ομάδα που έχω προπονήσει. Σημάδεψε την καρδιά μου και νιώθω 0ερήφανος που έχω περάσει χρόνο εκεί. Στο σπίτι μου είμαστε όλοι Ολυμπιακοί. Για πάντα δικός σας! Πάμε Ολυμπιακάρα, πάμε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: