ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Αυτοί είναι οι 4 αθλητές στην Ελλάδα με τα πιο ακριβά αυτοκίνητα… [Εικόνες]

Δεν περνούν… απαρατήρητοι.
Εκτός από την αγάπη τους για τον αθλητισμό, οι αθλητές φαίνεται ότι έχουν μία ιδιαίτερη λατρεία στα ακριβά αυτοκίνητα. Αυτό συμβαίνει και με...

τους τέσσερις κυρίους που θα σας αναφέρουμε παρακάτω.

Αρχικά, θα μιλήσουμε για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει αδυναμία στα τζιπ μεγάλου κυβισμού. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής μετακινείται με το Audi Q7 σε λευκό χρώμα (σε αντίθεση με τους περισσότερους που προτιμούν το μαύρο). Η αξία του αμαξιού του κυμαίνεται ανάμεσα στα 60.000 και τα 80.000 ευρώ.



Λάτρης των πολύ ακριβών αυτοκινήτων είναι και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος ξόδεψε περίπου 160.000 ευρώ για να αποκτήσει το Nissan GT-R!



Επόμενος στη λίστα είναι ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος δεν τσιγκουνεύεται καθώς στο γκαράζ του έχει διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων. Τα αγαπημένα του όμως είναι δυο, η Porsche Cayenne του και η πολυτελέστατη κόκκινη Ferrari 458.





Κλείνουμε το αφιέρωμα με τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος είναι από τους πιο χαρακτηριστικούς «εραστές» της ταχύτητας και από τους πιο γνωστούς αναφορικά με το ακριβό αυτό χόμπι. Ο Έλληνας διεθνής έχει επιλέξει για τις μετακινήσεις του ένα Nissan GT-R 800 ίππων!


pagenews

Δεν υπάρχουν σχόλια: