ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

6 ήμερη εκδρομή στην Ιταλία, με τον Nasiopoulos Travel

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/06/2017 1η Ημέρα: ΓΡΕΒΕΝΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (170 χλμ) Συγκέντρωση στις 19:30 και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο...
σύγχρονο πλοίο μας και μετά από ένα σύντομο ταξίδι, θα καταπλεύσουμε στο Μπάρι (άφιξη περ. 08:30). 
Διανυκτέρευση εν πλώ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 03/06/2017 2η Ημέρα: ΠΟΜΠΗΙΑ – ΡΩΜΗ (540 χλμ) Με την αποβίβαση ( περ. 09:30) αναχωρούμε για την Πομπηία. Θα επισκεφθούμε, περνώντας σε μία άλλη εποχή, τα ερείπια της πόλης – μουσείου , που σκεπάστηκε το 79 π.Χ. από τη στάχτη και τα πετρώματα που εκτινάχτηκαν από την έκρηξη του ηφαιστείου Βεζούβιου. 
Θα δούμε τον αρχαιολογικό χώρο και τα ερείπια της ρωμαϊκής πόλης. Πολλά στοιχεία του πολιτισμού τους, καθώς και σημάδια της καθημερινότητας τους είναι εμφανή στους επισκέπτες σήμερα. Με τη μέθοδο του εκμαγείου (με το χύσιμο του γύψου) έχουν αποθανατιστεί ακόμα και αποτυπώματα τα οποία είχαν αφήσει τα σώματα κατά την καταστροφή. Υπάρχουν βέβαια και πολλά αρχιτεκτονικά και καλλιτεχνικά στοιχεία στα οικοδομήματα που μαρτυρούν τον πολιτισμό και τις συνήθειες των κατοίκων της Πομπηίας. 

Με τον Ελληνόφωνα Ξεναγό βλέπουμε τα σημαντικότερα τμήματα της πόλης. Μετά την επίσκεψή μας θα κατευθυνθούμε στην πρωτεύουσα της Ιταλίας την Ρώμη Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο μας. 
Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ 04/06/2017 3η Ημέρα: ΡΩΜΗ – ΤΙΒΟΛΙ(προαιρετικά).
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ξενάγηση μας στην όχι τυχαία λεγόμενη «αιώνια πόλη». Μεταξύ άλλων, θα βρεθούμε στο Καπιτώλιο ,σήμερα το Δημαρχείο της Ρώμης για να θαυμάσουμε την ομώνυμη πλατεία με τα κτίρια της, θα δούμε την Πιάτσα Βενέτσια όπου δεσπόζει το Μνημείο στον Βίκτορα Εμμανουήλ ΙΙ
, σήμερα και το μνημείο στον άγνωστο στρατιώτη, το Παλάτσο Βενέτσια, τις Ρωμαϊκές αγορές και τον Παλατίνο λόφο , το επιβλητικό Κολοσσαίο, αρκετές πλατείες και σιντριβάνια που δίνουν χαρακτηριστικό χρώμα στην πόλη, την Φοντάνα ντι Τρέβι, 
 Απόγευμα ελεύθερο.

Για όποιους θέλουν να … αποφύγουν τους «πειρασμούς» των καταστημάτων της Ρώμης, σας προτείνουμε προαιρετικά να επισκεφτείτε το περίφημο Τίβολι. Εδώ θα δούμε την Βίλλα ντ’ Έστε και τους κήπους της που κοσμούνται από περισσότερα από χίλια σιντριβάνια, σε αναρίθμητους σχηματισμούς.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ 05/06/2017 4η Ημέρα: ΡΩΜΗ – ΒΑΤΙΚΑΝΟ Σήμερα θα περάσουμε στο κράτος του Βατικανού για να επισκεφθούμε τα μουσεία του , με τους μοναδικούς θησαυρούς τέχνης, και την περίφημη Καπέλα Σιξτίνα., το ιδιαίτερο παρεκκλήσι του Πάπα , διακοσμημένο με τις ανεπανάληπτες τοιχογραφίες του Μικελάντζελο αλλά και άλλων μεγάλων ζωγράφων της Αναγέννησης. Συνεχίζουμε με τα αριστουργήματα του Μπαρόκ που θα θαυμάσουμε στην επιβλητικότατη Βασιλική του Άγιου Πέτρου , τον μεγαλύτερο Ναό του Χριστιανικού κόσμου. Το απόγευμα ελεύθερο. Μπορείτε να περπατήσετε στους κήπους της Βίλας Μποργκέζε , να επισκεφθείτε κάποια από τις πινακοθήκες ή τα μουσεία της.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 06/06/2017 5η Ημέρα: ΡΩΜΗ – ΑΝΚΟΝΑ Αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Ελλάδα. Ξεκινάμε για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλόιο μας. Μετά από ένα ευχάριστο ταξίδι και διασκεδάζοντας με τις ανέσεις του πλοίου φτάνουμε στην Ηγουμενίτσα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 07/06/2017 6η Ημέρα ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ

Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και αναχώρηση για τα Γρεβενά. Τέλος εκδρομής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ø Εισιτήριο πλοίου σε 4κλινη εσωτερική καμπίνα

Ø Πολυτελές πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος

Ø Περιηγήσεις , ξεναγήσεις, τοπικοί ξεναγοί όπως από το πρόγραμμα.

Ø Διαμονή 3 νύχτες σε επιλεγμένo ξενοδοχεία 4* . Περιλαμβάνονται όλοι οι τοπικοί φόροι.

Ø Πρόγευμα μπουφές καθημερινά (όχι στο πλοίο) και 3 δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Ø Αρχηγός-Συνοδός, Λιμενικά τέλη, Φ.Π.Α., Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ø Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, αχθοφορικά, ποτά και ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Ø Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 440,00€

Ø Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: 150,00€

Παιδιά έως 12 ετών σε τρίκλινο (με τους γονείς): 350,00€

Επιβάρυνση κατ΄άτομο (με επιστροφή) για άλλου είδους καμπίνα (πλην της τετράκλινης εσωτ.):

Τετράκλινη εξωτ. 20 €, Τρίκλινη εσωτ. 35 €, Τρίκλινη εξωτ. 40 €, Δίκλινη εσωτ. 55 €, Δίκλινη εξωτ. 75 €

Προσοχή: Στα πλοία στη διαδρομή του Μπάρι, η δυνατότητα χρήσης δίκλινων καμπινών είναι ιδιαίτερα περιορισμένη. Ως εκ τούτου οι εκδρομείς - ανεξάρτητα από το είδος καμπίνας που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν - συμφωνούν και αποδέχονται το σοβαρό ενδεχόμενο να διανυκτερεύσουν σε 4κλινη καμπίνα μαζί με άλλους συναδέλφους του ίδιου φύλου.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων (50). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στα τηλέφωνα:
· Πρόεδρος συνδέσμου: 6946823669
· Νασιόπουλος Travel 2462087410 – 2462022041- 6976697605

Δεν υπάρχουν σχόλια: