ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ρεπόρτερ του BBC έπιασε το στήθος γυναίκας on camera

Δείτε την αντίδρασή της...
Κάθε δουλειά έχει τα δικά της απρόοπτα. Πόσο μάλλον αυτή του ρεπόρτερ που προσπαθεί όλη την ημέρα να κυνηγήσει την είδηση. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια,...

ο ρεπόρτερ του BBC έγινε ο ίδιος είδηση.

Σε απευθείας μετάδοση, ο ρεπόρτερ του BBC χούφτωσε το στήθος υποστηρίκτριας του Τζέρεμι Κόρμπιν κι εκείνη τον χτύπησε.

Όλα συνέβησαν όταν ο Μπεν Μπράουν συζητούσε με τον πολιτικό αναλυτή Νόρμαν Σμιθ στη μέση του δρόμου για το προεκλογικό μανιφέστο των Εργατικών. Τότε μία οπαδός του Κόρμπιν στάθηκε στο πλάνο λέγοντας «απλά φανταστικά».

Τότε ο ρεπόρτερ άπλωσε το χέρι για να απομακρύνει τη γυναίκα από το πλάνο αλλά κατά λάθος της χούφτωσε το στήθος, με αποτέλεσμα εκείνη να τον χτυπήσει. Όσο για τον δημοσιογράφο, παρέμεινε ατάραχος παρά το χτύπημα.

Το βίντεο έχει γίνει viral αλλά συγχρόνως έχει εγείρει και συζητήσεις, καθώς αρκετοί υποστηρίζουν πως ο Μπεν Μπράουν το έκανε επίτηδες. Στην αρχή φαίνεται να την απωθεί, όμως το χέρι του παραμένει στο σημείο και αυτό έχει "φουντώσει" τη συζήτηση στα σόσιαλ μίντια.
Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια ανήρτησε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμού όπου εξηγούσε το περιστατικό γράφοντας: «Ατυχής διακοπή της μετάδοσης στο Μπέντφορντ, προσπάθησα να την απομακρύνω χωρίς να χαλάσω το πλάνο αλλά προφανώς είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι ζωντανά στον αέρα - Ήταν τελείως ακούσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις