ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Αρκούδα σε τσίρκο φεύγει από τη σκηνή και πέφτει πάνω στο κοινό

Τραυματίες άφησε πίσω της μια αρκούδα που απηύδησε από τα νούμερα που την έβαζαν να κάνει στο τσίρκο και έφυγε από τη σκηνή πηδώντας στο κοινό.


Το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail δείχνει τη στιγμή που η αρκούδα απομακρύνεται από τον εκπαιδευτή της και πέφτει πάνω στις οικογένειες και τα παιδιά που όσο απίστευτο κι αν φαίνεται εξακολουθούν να πηγαίνουν σε τσίρκο.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή στην πόλη Bila Tserkva της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν αν και δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα επίσημος απολογισμός. Πιστεύεται πως πολλοί από τους τραυματίες είναι παιδιά.

Δεν είναι σαφές εάν το κοινό τραυματίστηκε από την αρκούδα ή από το ποδοπάτημα που ακολούθησε καθώς όλοι μαζί επιχειρούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Όπως περιγράφει η εφημερίδα, η αρκούδα φαίνεται να ξαπλώνει στην πλάτη της έχοντας ολοκληρώσει την επίδειξη που έπρεπε να κάνει και ξαφνικά αναπηδά και στρέφεται προς το κοινό.

Μετά το περιστατικό, οι ιδιοκτήτες του τσίρκου αποζημίωσαν τους θεατές για και για τα εισιτήριά τους και για τυχόν κατεστραμμένα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: