ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Καταγγελία από γείτονες του Άκη – Κάθε μέρα τρώει σούσι ντελίβερι και τον παίρνει μία λιμουζίνα

Τις πρώτες μέρες ελευθερίας του χαίρεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος και μάλιστα αρκετά πλουσιοπάροχα σύμφωνα με...
πληροφορίες από τους γείτονές του. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς είναι αρκετά εξοργισμένοι με το γεγονός ότι ο “Mr μίζα Εξοπλιστικά” όχι μόνο φαίνεται να έχει χρήματα αλλά να τα ξοδεύει και με προκλητικό τρόπο λίγες ώρες μετά την ελευθερία του.

Οι γείτονές του έχουν δει να έρχεται ντελίβερι από πανάκριβο εστιατόριο που οι ίδιοι ούτε από έξω θα περνούσαν με σούσι σχεδόν καθημερινά. Το κόστος του φθηνότερου πιάτο στο εν λόγο εστιατόριο ξεπερνάει τα 20 ευρώ αλλά παρόλα αυτό ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα απολαμβάνοντας σχεδόν καθημερινά αρκετά πιάτα μαζί με όλη του την οικογένεια.

Αυτό όμως που προκαλεί περισσότερες απορίες είναι ο τρόπος μετακίνησής του και κυρίως της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη που τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα μετακινείται σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας 5 αστέρων για λίγες ώρες και μετά επιστρέφει με πολυτελέστατα αυτοκίνητα και αρκετές φορές με λιμουζίνα και σοφέρ.

Προφανώς η κυρία Σταμάτη έχει πολλά να τακτοποιήσει και δεν μπορεί να τα κάνει χωρίς την χλιδή που είχε συνηθίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: