ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Πέρασε την Βαλίτσα της από τον έλεγχο του Αεροδρομίου. Μόλις οι Αστυνομικοί είδαν ΤΙ είχε μέσα, Κοκκίνισαν από Ντροπή!

Μια γυναίκα από την Κίνα επισκέφτηκε τις ΗΠΑ, κι έτσι οι φίλοι της της ζήτησαν να τους φέρει κάποια πράγματα. 
Ανάμεσα σε αυτά ήταν και...
μερικά ερωτικά βοηθήματα, τα οποία δεν μπορεί να αγοράσει κανείς εύκολα στην Κίνα.

Στο ταξίδι της επιστροφής η γυναίκα είχε μια βαλίτσα γεμάτη με ερωτικά βοηθήματα. Είχε βγάλει τις μπαταρίες από όλα τα «παιχνίδια», ώστε να μην ανοίξουν κατά λάθος και τραβήξουν την προσοχή.

Αλλά στο αεροδρόμιο πέρασε από έλεγχο, όπου σκάναραν την βαλίτσα της. Όταν έβαλε την βαλίτσα της στην ζυγαριά, το προσωπικό ασφαλείας αναρωτήθηκε γιατί ζύγιζε πάνω από 27 κιλά. Καθώς την σκάναραν, αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Η νεαρή γυναίκα άρχισε να αγχώνεται.

«Παρακαλώ, ανοίξτε την βαλίτσα σας!», μούγκρισε ένας από τους φύλακες. Η γυναίκα άνοιξε σιγά σιγά το φερμουάρ και στάθηκε ντροπιασμένη μπροστά στους φύλακες καθώς εκείνοι έβγαζαν ένα ένα τα ερωτικά βοηθήματα.

Μετά από μια σύντομη εξέταση των αντικειμένων, οι φύλακες τα έβαλαν πίσω στην βαλίτσα, την έκλεισαν και ευχήθηκαν στην γυναίκα μια ευχάριστη πτήση. Ήταν φανερό ότι είχαν κοκκινίσει και ντρέπονταν το ίδιο με εκείνη.

Για ένα πράγμα μπορεί να είναι σίγουρη η νεαρή γυναίκα: τα ερωτικά βοηθήματα μάλλον δεν ήταν το πιο παράξενο πράγμα που είχαν δει σε βαλίτσα αυτοί οι φύλακες!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: