ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Απόλυση Κερλίδη στον Καμπανιακό, με Γεωργακόπουλο ως το τέλος! - ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ

Την πόρτα εξόδου στον προπονητή του Καμπανιακού, Γιάννη Κερλίδη δείχνει η διοίκηση του Δημήτρη Τζούτζια, μετά από απόφαση σε έκτακτο συμβούλιο, θεωρώντας τον υπαίτιο των… δεινών και υποκινητή της πρόσφατης αποχής των παικτών!

«Και άλλες ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα, όπως π.χ. ο Λαγκαδάς που έκανε πρωταθλητισμό, αλλά δεν έχει απεργίες. Ο συγκεκριμένος τεχνικός χαλά το κλίμα και δημιούργησε προβλήματα» σχολιάζουν επιτελείς των «ερυθρόλευκων», ενώ το «γυαλί» στις σχέσεις των δυο πλευρών είχε ραγίσει εδώ και καιρό, με τον Κερλίδη να επισημαίνει διαρκώς ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν… ολομόναχο, με εξαίρεση τον γενικό αρχηγό, Λάκη Μπαρούτα, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα καθημερινά (οικονομικά, λειτουργικά, οργανωτικά), που έδειχναν δυσεπίλυτα και τορπίλιζαν τις προσπάθειες του αγωνιστικού οικοδομήματος. 

Ο Ημαθιώτης τεχνικός στήριξε ανοιχτά τους παίκτες στο θέμα της απεργίας από τις προπονήσεις, αλλά ξεκαθάρισε το τελευταίο διάστημα οτι εκείνοι ήταν ο μόνος λόγος που θα συνέχιζε ως το τέλος, παρά το κλίμα αβεβαιότητας και το διαρκές «πήγαινε-έλα» από το Μακροχώρι. Μετά από αυτή την εξέλιξη μένει να διαφανεί αν εκδηλώσει τάσεις φυγής και κάποιος παίκτης, που έχουν λαμβάνειν χρήματα, για 3-4 μήνες (κυρίως μικροποσά και οδοιπορικά), όπως επεσήμανε και η πρόσφατη ανακοίνωση, μετά το ματς στον Λαγκαδά.

ΜΕ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ…

Τα ηνία στην ομάδα της Χαλάστρας για τα τρία τελευταία ματς αναλαμβάνει ο γυμναστής Δημήτρης Γεωργακόπουλος (στη φωτο από kampaniasports), που γνωρίζει καλά τα αποδυτήρια και το δυναμικό (είναι από πέρυσι στην ομάδα της Χαλάστρας, συνεργάστηκε και με Υφαντίδη- Βαμβακούλα), κάνοντας πρεμιέρα εντός με τον Ορφέα Ξάνθης (μετά Φούφα εκτός και Καβάλα εντός).

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ

Τέλος, την Τετάρτη η διοίκηση θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Δέλτα, Μίμη Φωτόπουλο, πιέζοντας για οικονομική στήριξη.

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: