ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Εγνατία Οδός: Ουρές Χιλιομέτρων Και Ταλαιπωρία Για Τους Οδηγούς ..Μετά Απο Ανατροπή Νταλίκας [Βίντεο-Φωτο]

Ουρές χιλιομέτρων και ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνταν σήμερα το απόγευμα λίγο πριν τις 20.00 στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς...
Ηγουμενίτσα ,όταν η κυκλοφορία διεκόπη λόγω εκτροπής νταλίκας.
Ειδικότερα, ο 38χρονος Βούλγαρος οδηγός του βαρέως οχήματος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ενώ κινούνταν στη γέφυρα Κρυσταλοπηγής λίγο πριν την έξοδο Παραμυθιάς ,ξαφνικά άρχισε να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κάνοντας αρχικά σλάλομ ,για να εκτραπεί στη συνέχεια της πορείας του και τελικώς να ανατραπεί .
Ο οδηγός είχε Αγιο ,αφού για καλή του τύχη η έμφορτη με πέλλετ νταλίκα ,σταμάτησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και δεν "βούτηξε"στο κενό απο ύψος 30 περίπου μέτρων.


Ο 38χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς.



Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σημερινό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σε απόσταση 1 χλμ απο τη μοιραία γέφυρα όπου κατά το παρελθόν είχαν βρει τραγικό θάνατο δύο επαγγελματίες οδηγοί, όταν οι νταλίκες τους είχαν βρεθεί στο κενό .
Πριν απο λίγη ώρα άρχισε να αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων ,ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας,οχήματα της Εγνατίας Οδού και άνδρες της Π.Υ για τον καθαρισμό του οδοστρώματος απο τη μεγάλη ποσότητα λαδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: