ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Την έπνιξε με το πέος του πάνω στο στοματικό και δεν φαντάζεστε γιατί θέλει να το δείξει σε όλους!

Μπορεί να είναι κατηγορούμενος για το φόνο της ερωμένης του, ωστόσο ένας 65χρονος Αμερικανός ισχυρίζεται ότι έχει ένα...
κρυφό «όπλο» για να αποδείξει την αθωότητά του.

Μόνο που δεν το έχει στο… μανίκι, αλλά μέσα στο παντελόνι του και δεν είναι άλλο από τον ανδρισμό του!

Ο δικαστής πρέπει να πάρει, αν όχι την πιο δύσκολη, σίγουρα την πιο περίεργη απόφαση της ζωής του, καθώς είναι αυτός που πρέπει να ανάψει η όχι το πράσινο φως στον Richard Henry Patterson για να επιδείξει – όπως ο ίδιος απαιτεί – τα γεννητικά του όργανα ενώπιον του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Φλόριντα, Sun Sentinel, ο Αμερικανός υπέβαλε το πρωτοφανές αυτό αίτημα ισχυριζόμενος ότι έτσι μπορεί να αποδείξει ότι δεν δολοφόνησε την αγαπημένη του, αλλά ότι αυτή βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό, ενώ του πρόσφερε στοματικό σεξ.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος, δύο χρόνια μετά τη σύλληψή του για το φόνο της Francisca Marquinez στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της, αποφάσισε να ακολουθήσει άλλο… δρόμο υπεράσπιης, ανακαλώντας την αρχική του ομολογία ότι την έπνιξε.

Πλέον υποστηρίζει ότι ο θάνατος της συντρόφου του, τον Οκτώβριο του 2015, ήταν σεξουαλικό ατύχημα, πατώντας και στην αυτοψία η οποία δεν έδειξε τραυματισμούς ή μώλωπες στο λαιμό της 60χρονης.

Τον «καίει» ωστόσο ένα μήνυμα που έστειλε στην κόρη του λίγο μετά το θάνατο της Marquinez στο οποίο έγραφε πως «έκανε κάτι κακό», ενώ αργότερα φέρεται να ομολόγησε σε έναν φίλο του ότι «έπνιξα την Francisca».

Σύμφωνα, πάντως, με το δικηγόρο του, Ken Padowitz, ο συνταξιούχος από το Fort Lauderdale ομολόγησε υπό καθεστώς σύγχυσης, καθώς ήταν πολύ ταραγμένος από το θάνατό της άτυχης γυναίκας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή από άνιση μάχη με το υπερμεγέθους πέος του πελάτη του! Αυτό μάλιστα αποτελεί από μόνο του αποδεικτικό στοιχείο αθωότητας που πρέπει να δουν όλοι (και να διαπιστώσουν με τα μάτια τους οι ένορκοι) στο δικαστήριο!

«Ο μάρτυρας Δρ. Ronald Wright, εμπειρογνώμων και πρώην ιατροδικαστής της κομητείας Broward θα καταθέσει ότι ο θάνατός του θύματος θα μπορούσε να έχει προκληθεί από ασφυξία κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης. Η επίδειξη των γεννητικών οργάνων του πελάτη μου είναι καίριας σημασίας προκειμένου οι ένορκοι να μπορέσουν να κατανοήσουν πλήρως τη μαρτυρία του ειδικού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο αίτημα του συνηγόρου.

Η δίκη του Patterson, ο οποίος κατηγορείται για φόνο δεύτερου βαθμού, αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: