ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

«Είχα έναν θαυμαστή ο οποίος μαζί με γαρδένιες μου πετούσε και εκατομμύρια στα πόδια»

Η γνωστή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχωρήσει αναφέρθηκε στις «χρυσές εποχές» που έχει ζήσει.

Όπως εξομολογήθηκε υπήρχε κάποτε ένας θαυμαστής της που έκανε «ζημιές» όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια και μάλιστα μαζί με γαρδένιες της έριχνε και εκατομμύρια.

Ο λόγος για την Έφη Θώδη
Επιστρέφω στα της καριέρας σας… Έρχεται στο μυαλό σας κάποια ένδειξη θαυμασμού, την οποία θα θυμάστε πάντα, όσα χρόνια κι αν περάσουν;

Είχα έναν θαυμαστή ο οποίος μαζί με γαρδένιες μου πετούσε και εκατομμύρια στα πόδια, για να του τραγουδήσω «Τα μάτια μιας γυναίκας». Κερνούσε όλο το μαγαζί μπουκάλια! Τι να πω… με λάτρευε! Δεν έχω παράπονο, υπήρχαν πολλοί υποψήφιοι γαμπροί και πολλοί καψούρηδες. Όπου και να εμφανιζόμουν, στα πρώτα τραπέζια, ήταν όλοι ερωτευμένοι μαζί μου. Τα λουλούδια και τα δώρα που μου έκαναν δεν λέγονται. Θυμάμαι κι έναν, ο οποίος με είχε τρελάνει στα χρυσαφικά, αλλά εγώ δεν τα δεχόμουν, γιατί σκεφτόμουν ότι, αν το έκανα, θα έπρεπε να βγω ραντεβού μαζί του.
Φιλίες δημιουργήσατε στον χώρο;

Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο. Μη νομίζεις ότι όλοι μείνανε κοντά μου. Ηρθαν να τ’… αρπάξουν και φύγανε. Ενας άνθρωπος που έχει μείνει στην ψυχή μου και τον νοσταλγώ είναι η Έλενα Ναθαναήλ, με την οποία ήμασταν πολύ φίλες. Ερχόταν στο σπίτι μου και πήγαινα κι εγώ στο δικό της.

Ποιο από τα τραγούδια σας αγαπάτε περισσότερο;

Ολα τα τραγούδια μου τα αγαπώ, όμως, όταν τραγουδώ τον «Καρδιολόγο» και το «Πού να ’ναι τέτοια ώρα η αγάπη μου», θυμάμαι το ξεκίνημά μου. Εντάξει, δεν θα ξεχάσω κι ένα πανηγύρι όπου τραγουδούσα συνέχεια το «Γλύκα γλύκα». Δεν έλεγα άλλο τραγούδι. Νεαροί έπεφταν στα πόδια μου και με προσκυνούσαν. Αλλά και τώρα με ακολουθεί πολύ η νεολαία.
Κάνοντας έναν απολογισμό ζωής, πιστεύετε ότι καταφέρατε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα;

Ναι, και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό! Ωστόσο, νιώθω ότι ξεκινάω από την αρχή, γιατί η ζωή είναι μια ρόδα. Εχω, λοιπόν, ένα καινούργιο CD, το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες και θα κάνει πάταγο. Εχω γράψει στίχο σε ένα τραγούδι που έχει τίτλο «Νάνι, νάνι». Είναι πολύ ευρηματικό και ήδη μου ζητούν να το τραγουδώ. Στις ταβέρνες, εδώ στην Αμερική, μου ζητούν το «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», το «Γλύκα γλύκα» και το «Νάνι, νάνι» το οποίο, όπως φαίνεται, θα συμπεριληφθεί στα μεγάλα μου σουξέ. Και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: